lichtwedstrijd2013

 

Klik op de poster voor een inpressie.

 

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen Overijssels kampioenschap Haaksbergen

Totaal uitslag van alle rijders : uitslag Overijssels Tussenstand promotieklasse: PROmotie klasse 2012-2013

Nieuws

Clubshirt aan voor fotograaf a.s. woensdag

Op woensdagavond 6 april komt er namens Univé een fotograaf. Deze fotograaf komt foto’s maken van de nieuwe tenten en ook van een aantal rijders. Dus rijders uit de eerste groep op woensdag die een Read more...

Nieuws

Verslag en uitslagen Sallands Kampioenschap

Teun Scholman Sallands Kampioen. De Lochsprinters zijn zaterdag naar Dedemsvaart geweest voor het Sallands kampioenschap fietscross. Nu onze club te horen kreeg dat we volgend jaar met Pinksteren het Nederlands Kampioenschap mogen organiseren, waren er Read more...