lichtwedstrijd2013

 

Klik op de poster voor een inpressie.

 

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen District 3A Dedemsvaart

Finale District: Finale District 3A Clubuitslag:  Clubuitslag District 3A Lochsprinters Tussenstand District: Tussenstand District 3A Dedemsvaart Tussenstand club’s   Finale openklasse: Finale Open 3A

Nieuws

Uitslagen District 4B Ommen

Finale District: Finale District 4B Ommen Tussenstand: Tussenstand District 4B Ommen Club tussenstand: Finale openklasse: Finale openklasse 4B Tussenstand opencruiser: Open cruisers 4B  

Nieuws

Crossbaan Lochsprinters totaal vernield

Hallo rijder, gebruikers en ouders, Door de vele regen van dinsdag morgen is de toplaag erg zacht geworden. Er zijn crossers, buurtkinderen en rijders van andere verenigingen die geen besef hebben dat er dan niet Read more...