Fietscross seizoen afgesloten met lichtwedstrijd in Schoonebeek.

Zaterdag avond hebben de Lochsprinters het crossseizoen afgesloten met de Lichtwedstrijd in het Drentse Schoonebeek.

Dit is een wedstrijd waar je verkleed aan de start mag verschijnen  en vooral de crossfiets moet voorzien zijn van veel lampjes die een mooie sfeer geven tijden de wedstrijd.

Onze rijders hadden er aardig werk van gemaakt met de verlichting , want Dean Kleen Scholten ging met de 2e prijs naar huis als mooist verlichte fiets.

De prijs voor mooist verklede rijder ging aan onze neus voorbij  ondanks de mooie creaties  van onze rijders, zo zagen we Maud als zeerover, Joppe als skelet, Anouk  in een pietenpak,

Thomas fietste als een kip rond , Dean was verkleed als spiderman, Kevin als wegwerker, en zelfs de gebroeders Scholman waren als tweeling verkleed.

 

Maar ondanks al die mooie creaties moest er wel gefietst worden want voor de drie beste rijders in elke klasse stond ook nog mooie grote beker klaar.

Van de 23 Lochsprinters die hadden ingeschreven kwamen er 12 in de finale, waarvan er 8 met een mooie beker naar huis gingen.

 

Op het podium stonden vandaag:

Joppe Konijnenbelt 1e (jongens 4-5 jaar).

Dean Kleen Scholten 3e (jongens 6 jaar).

Emiel Ravenshorst 1e (jongens 8 jaar).

Anouk Ravenshorst 2e (meisjes 6-7 jaar).

Anne Eikenaar 2e (meisjes 12-13 jaar).

Mart Scholman 3e (jongens 14 jaar).

Teun Scholman 2e (jongens 15-16 jaar).

Luuk Scholman 2e (jongens 17 jaar en ouder).

 

Na de wedstrijd ging het zoals alle jaren weer richting Hardenberg waar we bij de mac. weer met open armen werden ontvangen en allemaal de vitamines weer hebben aangevuld.

 

Uitslag finale: Finale Lichtwedstrijd

Related Posts

Nieuws

LET OP: Woensdag 18 juni GEEN Training

Hallo Allemaal, Aanstaande woensdag wordt er niet getraind, dit in verband met de avondvierdaagse en het spelen van het Nederlands Elftal, waardoor de opkomst al miniem zal zijn is besloten om de trainingen eruit te gooien. Read more...

Nieuws

Zomerschema betreft reguliere trainingen

Beste fietscrossers, ouders/verzorgers, Even als voorgaande jaren zullen we in de zomermaanden weer gezamenlijk trainen op 1 dag in de week, namelijk op de woensdag. Het schema geldt voor week 29, 30, 31, 32 en Read more...

Nieuws

Stem op onze clubheld

Albert Lusseveld is een paar weken geleden Sportvrijwilliger van de gemeente Hellendoorn geworden. Daar waren we als vereniging al super blij mee en nu kunnen we ook nog een grote prijs winnen met onze clubheld! Read more...