Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Tussenstanden naar regio 4b

Via onderstaande link kunt u de diverse tussenstanden en finale uitslagen bekijken naar de vierde regio wedstrijd in Ommen. – Finale uitslag regio 4b. – Finale uitslag openklasse regio4b. – Tussenstand na regio4b. – Tussenstand Read more...

Nieuws

Lochsprinters hebben PRO-SECTIE

Het asbest is afgedekt en ons terrein is fors groter geworden. Op de foto collage kun je zien hoe ons terrein er vanaf de grote kombocht uitziet. Na een week werken is alle begroeiing en Read more...

Nieuws

Twents kampioenschap groot succes

Afgelopen zaterdag werd in Nijverdal het Twents kampioenschap verreden. Met ong 450 deelnemers een grote opkomst. Van de thuisvereniging de Lochsprinters verschenen er 52 aan het starthek. Het weer werkte gelukkig prima mee en door Read more...