Geachte leden, ouders, verzorgers.

 

Woensdag 19 februari 2014 houden wij onze jaarlijks leden vergadering in  buurthuis Het Hexel.      Hexelerweg 32 7441 PD Nijverdal.

Aanvang 19.30

Uitnodiging en agenda  komt met de clubmail.

Wij zouden het zeer op prijs stellen jullie in grote getale te mogen begroeten op de ledenvergadering van JOUW club.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Startrace Nijverdal.(+ finale uitslag)

Zaterdag 03 September vond de 2e strartrace plaats, na Hengelo was nu Nijverdal aan de beurt. De startrace staat vooral in het teken van kennismaking met een fietscrosswedstrijd voor de nieuwe rijders in de omgeving. Read more...

Nieuws

Wedstrijdverslag NK dag 1

Zaterdag 26 Mei was het dan zover, dag 1 van het Nederlands Kampioenschap 2012 in Doetinchem. De weersomstandigheden waren goed, het was met zon 24 graden behoorlijk aan de warme kant, waar niet alle rijders Read more...

Nieuws

Uitslagen District 2A Haaksbergen

Clubuitslag Lochsprinters: Clubuitslag Lochsprinters Finale District: Finale District 2A Finale openklasse: Finale openklasse Tussenstand District: Tussenstand District 2A Haaksbergen Tussenstand clubs: