Beste fietscrossers,

In week 8 wordt er alleen getraind op dinsdag 18 februari

Groep 1 en 2 traint van 18:30 tot 19:30

Groep 3,4 en 5 traint van 19:30 tot 20:30.

Maandag 17 februari vervalt i.v.m de theater voorstelling positief coachen, waar de trainers aanwezig zullen zijn.

Woensdag 19 februari vervalt de training i.v.m. de ledenvergadering, waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd, zie onderstaand nieuwsbericht.

Met sportieve groet,

Rinke Tempert

training@lochsprinters.nl

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Bericht voor oud leden van de Lochsprinters.

Bericht voor oud leden van de Lochsprinters. Onderwerp: Inleveren  “leen”clubshirt. De vereniging wil graag dat oud leden van de Lochsprinters die een leen clubshirt gekregen hebben  deze weer inlevert bij de vereniging. Inleveren kan op Read more...

Nieuws

Lochsprinters met 54 rijders aanwezig in Ommen.

Vandaag reden de Lochsprinters uit Nijverdal hun 4e regiocompetitie wedstrijd in Ommen Met maar liefst 54 rijders kwamen we aan de start, Het weer viel nog best mee, met `s morgens wat miezer regen en Read more...

Nieuws

Achterhoek wieler spektakel

Aanstaande zondag 27 november 2016 wordt in Varsseveld het Achterhoek wielerspektakel georganiseerd! Het wielerevenement voor jong en oud. Onder andere olympische zilveren medaille winnaar BMX Jelle van Gorkom is aanwezig. En zijn er allerlei activiteiten Read more...