Heb je nog een leenshirt en wil je graag een eigen wedstrijdshirt?

Dan kun je deze zowel met of zonder naam bestellen bij Harry Reimink aanstaande woensdag tijdens de ledenvergadering in verband met de levertijd.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Training tijdens scholencross

Beste ouders/verzorgers en fietscrossers, Tijden de scholencross, welke verreden wordt op dinsdag 18 en dinsdag 25 september zal de training van groep 3 en 4 niet door kunnen gaan. Als oplossing bieden wij het volgende; Read more...

Nieuws

BMX for Cancer;

Oproep naar alle BMXérs van Nederland! Op 4 juni 2015 zullen Kevin Baars & Michiel van Zalk, trainers van FCC de Volharding,  namens het team ‘Kanjers van Giraf’ de Alpe d’ HuZes beklimmen. De meeste Read more...

Nieuws

Verslag en foto’s sportverkiezing gemeente Hellendoorn

Verslag: Albert sportvrijwilliger 2014 Foto’s: