Beste Lochsprinters,

Bijgevoegd de uitnodiging van de Nationale wedstrijd in Nijkerk op 12 april. Uitnodiging Gelders Kampioenschap 12 april 2014 NCC Nijkerk

** Wil je meedoen aan het Nederlands Kampioenschap tijdens het pinksterweekend, op onze eigen baan dan moet je minimaal 4 nationale wedstrijden hebben gereden om hieraan deel te mogen nemen. Er zijn inmiddels al 4 wedstrijden geweest (in het naseizoen). En er komen er nog 4 aan tot aan het N.K. Wil je dus meedoen, en heb je nog geen nationale wedstrijden gereden, zorg dan dat je je opgeeft voor deze wedstrijden en rijdt deze dan ook om zo deel te mogen nemen aan het N.K. op onze eigen baan in Nijverdal!!!

De 4 wedstrijden die je nog kunt rijden voor het N.K zijn:

– 12 april Nijkerk
– 03 mei Hengelo (ov)
– 10 mei Schoonebeek
– 24 mei Doetinchem

De wedstrijden zijn dus relatief dichtbij, zorg dat je ze rijdt, zodat je mee kunt doen aan het N.K. De mooiste wedstrijd van het jaar!!?

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Opgavelijst Tiel

deelnemers Tiel

Nieuws

Lochsprinters op tv

Opname van HOi tv: http://www.youtube.com/watch?v=UcjxqGRj0x8&list=PLW7PQtcc7Zoy43GewWdAAdVwJcdBX0qiQ&index=1

Nieuws

Inschrijflijst en informatie District 5A Raalte

Inschrijflijst: Inschrijflijst District 5A Raalte Bericht van het bestuur van Raalte: Honden zijn niet toegestaan op het terrein van CRT Raalte. Clubvertegenwoordiger in Raalte is Henk Scholman Er word GEEN openklasse gefietst !! Iedereen die 4 Read more...