Beste Lochsprinters,

Bijgevoegd de uitnodiging van de Nationale wedstrijd in Nijkerk op 12 april. Uitnodiging Gelders Kampioenschap 12 april 2014 NCC Nijkerk

** Wil je meedoen aan het Nederlands Kampioenschap tijdens het pinksterweekend, op onze eigen baan dan moet je minimaal 4 nationale wedstrijden hebben gereden om hieraan deel te mogen nemen. Er zijn inmiddels al 4 wedstrijden geweest (in het naseizoen). En er komen er nog 4 aan tot aan het N.K. Wil je dus meedoen, en heb je nog geen nationale wedstrijden gereden, zorg dan dat je je opgeeft voor deze wedstrijden en rijdt deze dan ook om zo deel te mogen nemen aan het N.K. op onze eigen baan in Nijverdal!!!

De 4 wedstrijden die je nog kunt rijden voor het N.K zijn:

– 12 april Nijkerk
– 03 mei Hengelo (ov)
– 10 mei Schoonebeek
– 24 mei Doetinchem

De wedstrijden zijn dus relatief dichtbij, zorg dat je ze rijdt, zodat je mee kunt doen aan het N.K. De mooiste wedstrijd van het jaar!!?

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Opgavelijst Tiel

deelnemers Tiel

Nieuws

Foto’s Bowlen + uitslag Willem Baan bokaal

  Foto’s: Willem Baan bokaal: Joppe Konijnenbelt Totaal uitslag Willem Baan bokaal: WILLEM BAAN 2014 UITSLAG GROEP Rieks Dubbink doorzettersbokaal: Daphne Kappert Uitslag bowlen: BAAN 1 DANI TIJHOF 87 BAAN 2 NIEK BORKENT 85 BAAN 3 Read more...

Nieuws

Wedstrijdverslag NK dag 1

Zaterdag 26 Mei was het dan zover, dag 1 van het Nederlands Kampioenschap 2012 in Doetinchem. De weersomstandigheden waren goed, het was met zon 24 graden behoorlijk aan de warme kant, waar niet alle rijders Read more...