Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Training voor Twents Kampioenschap

Zaterdag 25 september wordt op onze fietscrossbaan het Twens Kampioenschap gereden. Voor  een dergelijke wedstrijd zijn er altijd een aantal rijders die graag willen trainen op de baan. Als FCV de Lochsprinters willen we de Read more...

Nieuws

Info en opgavelijst District 5B, Schoonebeek.

Hallo leden/ouders, Zaterdag 25 okt. staat de laatste District wedstrijd van de B-serie op de kalender  ,  iedereen die 4 wedstrijden heeft gefietst krijgt een beker. Heb je 4 wedstrijden gefietst en kan je niet Read more...

Nieuws

Uitslagen District 5B Klazienaveen

Finale district: Finale District 5B Finale open klasse: Finale openklasse 5B Eindstand District: Eindstand District B Eindstand opencruiser klasse: Eindstand open cruisers Eindstand beste club van District Oost-NoordOost: