Related Posts

Nieuws

LET OP: Vertrek a.s. zaterdag gewijzigd!

Beste fietscross liefhebber, A.s zaterdag zullen wij een half uur eerder vertrekken richting Nunspeet voor het Nederlands Club Kampioenschap. In plaats van 7.30 zullen we nu om 7.00 uur vertrekken bij de Bowling Boerderij in Read more...

Nieuws

Uitnodiging en mededeling NK Ommen

Hallo leden van de Lochsprinters, Wie wil deelnemen aan het NK moet van de 8 nationale wedstrijden die we afgelopen jaar gehad hebben er minimaal  4  verreden hebben. Kijk ook als je op de goeie dag Read more...

Nieuws

Verslag regio 1a Schoonebeek

Na een lange winterstop begon vandaag dan eindelijk de 1e wedstrijd voor de Regiorijders. In totaal waren er 270 rijders vertegenwoordigd van de clubs: De Derrickcrossers uit Schoonebeek, De bissinghcrossers uit Ommen, Het Twentsche Ros Read more...