Related Posts

Nieuws

Update: Ruben Mars

Ruben Ruben is afgelopen zaterdag 28 maart ten val gekomen tijdens de training in Ommen. Hij is hierbij op zijn hoofd/gezicht geland. Vanaf dat moment was Ruben grotendeels niet bij kennis. Heel af en toe Read more...

Nieuws

Uitnodiging, flyer en opgavelijst Veluws kampioenschap

Uitnodiging: uitnodiging-Veluws-kampioenschap-2015-1 Flyer: Flyer-Veluws-kampioenschap-2015-1 Opgavelijst: Inschrijving Veluws kampioenschap Apeldoorn

Nieuws

Informatie NK Winschoten en plaatsingswedstrijd

NK, Huisregels: Huisregels NK Uitnodiging: Uitnodiging nk 2016 Aanvulling: Aanvullende informatie nk 2016 Plaatsingswedstrijd, Iedere NFF kaarthouder mag meedoen aan de NK plaatsingswedstrijd! De NK plaatsingswedstrijd telt mee voor de NK deelname. De uitslag van de NK plaatsingswedstrijd Read more...