Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Inschrijflijsten NCK Nuland

Hallo leden/ouders, De Lochsprinters trainen zaterdag in groep 3,  09.00 t/m 09.30 uur Iedereen krijgt een groene stikker die je op de nummerplaat  moet plakken, zonder stikker geen training. Stikkers worden door de clubvertegenwoordeger (Henk Scholman) Read more...

Nieuws

Dyon Planting kampioen in Putten.

De eerste provincialewedstrijd na de zomervakantie werd verreden in Putten en ging om het Veluwskampioenschap. 22 Lochsprinters verschenen op deze mooie dag aan de start. De jongste deelnemer van de Lochsprinter Niek Borkent fietste zijn Read more...

Nieuws

Algemeen regionale afspraken, district Oost ( NFF )

Hallo rijders, ouders/verzorgers en crossliefhebbers,   In de bijlage het wedstrijdreglement van District Oost en gedragscodes Lees alles even goed door zodat je up to date op de wedstrijd kan verschijnen. District regels: District regels 2015 (03-03-2015)-1 Read more...