Klik op plaatje, uitzending Lochsprinters begint ongeveer halverwege.

Hoi

 

 

 

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging ledenvergadering

Op maandagavond 28 februari a.s. houden we onze jaarlijkse ledenvergadering weer voor alle leden en hun ouder/verzorgers. In onderstaande linken vindt u de uitnodiging en de notullen van de laatste ledenvergadering. Uitnodiging ledenvergadering 2011. Notullen Read more...

Nieuws

Uitslag wedstrijd en tussenstand promotie van Drents kampioenschap

Uitslag alle deelnemers: Drents 2013 Tussenstand promotie:   PROmotie klasse 2012-2013 (1)

Nieuws

Kyano van Vlimmeren Kampioen van de Meierij

Met 28 deelnemers zijn De Lochsprinters rond 7.00 vertrokken richting Berlicum, om het Kampioenschap van de Meierij te rijden. Onderweg was het een beetje mistig, maar gaandeweg de route klaarde het beetje bij beetje op. Read more...