Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Supercross Papendal

7 & 8 mei vindt de UCI BMX Supercross World Cup plaats op Sportcentrum Papendal. Dit is de op één na laatste stop voor de Olympische Spelen, een belangrijk moment waar de rijders jullie support Read more...

Nieuws

Uitslagen en tussenstand District 4A Haaksbergen

Finale District:Finale District 4 A Haaksbergen Tussenstand District: Tussenstand District 4 A Haaksbergen Club tussenstand:   Finale openklasse: Finale openklasse

Nieuws

Wedstrijdreglement BMX Noord-Oost Competitie 2015 (KNWU)

Reglement: 2015-BMX Noord-Oost Competitie.versie 3    punt 2.1.1 geld alleen voor rijders die lid zijn bij een NFF club. Binnen het gebied van afdeling Noord-Oost zijn er een paar verenigingen die alleen aangesloten zijn bij de NFF. Read more...