Hallo NK rijders,

Donderdagavond is er een vrije training voor de NK rijders van 19.30 – 20.30 uur: (vrije training bij goed weer, zie stoplicht op de website )

Op vrijdag is de crossbaan gesloten!!!!!!!

Partytenten kunnen vanaf zaterdagmorgen geplaatst worden.

Op zondagmiddag is er ook een vrije training van 13.00 – 14.30 uur (vrije training bij goed weer, zie stoplicht op de website )

Met sportieve groet,
Bestuur FCV de Lochsprinters.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Baanonderhoudschema 2011

Net zoals andere jaren hebben we voor dit jaar ook weer een baanonderhoudschema opgesteld waarin alle ouders 2 a 3 x per jaar een avond zijn ingedeeld om tijdens de training hun hun zoon/dochter lichte Read more...

Nieuws

Vertrektijden seizoen 2011

Beste leden, In de onderstaande link vindt u de wedstrijdkalender van de NFF voor 2011 met onze vertrektijden er in. Voor vragen hier over kunt u contact opnemen met Rieks Dubbink (rieksdubbink@hotmail.com) Wedstrijdkalender 2011 inclusief Read more...

Nieuws

Achterhoek wieler spektakel

Aanstaande zondag 27 november 2016 wordt in Varsseveld het Achterhoek wielerspektakel georganiseerd! Het wielerevenement voor jong en oud. Onder andere olympische zilveren medaille winnaar BMX Jelle van Gorkom is aanwezig. En zijn er allerlei activiteiten Read more...