Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Foto’s en verslag NK Winschoten

  Deel 1 training Deel 2 wedstrijd   Verslag, Danielle Baan: nk Finalefilmpjes: https://www.youtube.com/user/Lochsprinters/videos Foto’s Christiaan zaterdag: Foto’s Steef maandag: Foto’s Christiaan maandag:

Nieuws

Uitslagen District 2B Raalte

Alle deelnemers: Alle deelnemers Finale District: Finale District 2B Raalte Finale openklasse: Finale openklasse 2B Tussenstand: Tussenstand District 2B Raalte Tussenstand clubs:

Nieuws

Sport en spinningmarathon ten bate van onderzoek naar de ziekte van Duchenne

  Sport en spinningmarathon ten bate van onderzoek naar de ziekte van Duchenne.     Zondag 7 april vanaf 9:45 organiseren Geerda en Laurent Warnet, oftewel Tandemadeux, een sport en spinningmarathon bij StudioSport Tubbergen ten Read more...