Verslag door Marga: Nk dag 2 2014

Alle uitslagen staan op de NFF site.

nff_logo

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodigingen van Overijssels en Drents kampioenschap

Hallo leden, Wil je nog deelnemen aan het Overijssels of Drents kampioenschap? dan graag opgeven op de website. Uitnodiging Overijssels kampioenschap in Hengelo: Uitnodiging OK – 2014 Uitnodiging Drents kampioenschap in Schoonebeek: Uitnodiging Drents Kampioenschap 2014 (1) Read more...

Nieuws

A.s. donderdag géén training

Ivm Hemelvaartdag is er aanstaande donderdag géén training!

Nieuws

Veel regen en weinig geluk!

Zaterdag 25 juni stond in het teken van de Nederlandse Club Kampioenschappen, welke verreden werd in het Gelderse Nunspeet. Om 07.00 uur vertrokken de Lochsprinters richting Nunspeet, het regende al vroeg en het beloofde dan Read more...