Hallo Allemaal,

In verband met de wedstrijd van het Nederlands Elftal (en de gering verwachte opkomst) a.s. maandag 23 juni is besloten om de trainingen van groep 2 en 4 samen te voegen. Er wordt getraind van 19.00u tot 20.00u onder leiding van Henri voor alle rijders uit trainingsgroep 2 en 4!

Met sportieve groet,

Trainerscoördinator,
Rinke Tempert

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag Top Competitie 4 Erp

Afgelopen weekend vond de 4e topcompetitie van het jaar plaats in Erp. Een geweldige accommodatie en een nieuwe baan stonden garant voor een mooi weekend, waarin de weersomstandigheden ook prima waren. Na de training, en Read more...

Nieuws

Uitnodiging algemene leden vergadering

Geachte leden, ouders, verzorgers.   Woensdag 19 februari 2014 houden wij onze jaarlijks leden vergadering in  buurthuis Het Hexel.      Hexelerweg 32 7441 PD Nijverdal. Aanvang 19.30 Uitnodiging en agenda  komt met de clubmail. Read more...

Nieuws

Verslag kampioenschap van Bartje

Verslag, Karin Sasbrink: kampioenschap van Bartje 28-10-17 Foto’s van deze wedstrijd: http://wiemann.nl/fc-unitas-bartje-kampioenschap-28-oktober-2017/