Hallo Allemaal,

In verband met de wedstrijd van het Nederlands Elftal (en de gering verwachte opkomst) a.s. maandag 23 juni is besloten om de trainingen van groep 2 en 4 samen te voegen. Er wordt getraind van 19.00u tot 20.00u onder leiding van Henri voor alle rijders uit trainingsgroep 2 en 4!

Met sportieve groet,

Trainerscoördinator,
Rinke Tempert

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag Drents kampioenschap Klazienaveen

Verslag: verslag pk klazinaveen 2

Nieuws

Inschrijflijst en informatie District 5A Raalte

Inschrijflijst: Inschrijflijst District 5A Raalte Bericht van het bestuur van Raalte: Honden zijn niet toegestaan op het terrein van CRT Raalte. Clubvertegenwoordiger in Raalte is Henk Scholman Er word GEEN openklasse gefietst !! Iedereen die 4 Read more...

Nieuws

Opgavelijst PK Brabant

rijders nr. naam: klasse 902 bjornhoogland J 906 robinhoogland J 909 jordyteravest J 911 stephangeerling J 913 robinboevink J 917 tomvanheun J 935 jeroenlusseveld J 936 thijslaarman J 939 niekborkent J 940 priscillatenboske M 941 Read more...