Hallo Allemaal,

In verband met de wedstrijd van het Nederlands Elftal (en de gering verwachte opkomst) a.s. maandag 23 juni is besloten om de trainingen van groep 2 en 4 samen te voegen. Er wordt getraind van 19.00u tot 20.00u onder leiding van Henri voor alle rijders uit trainingsgroep 2 en 4!

Met sportieve groet,

Trainerscoördinator,
Rinke Tempert

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Trainingsindeling staat online

Beste Lochsprinters, Het winterrooster zal a.s. week (woensdag 26 februari) voor het laatst zijn. Vanaf  maandag 3 maart gaan we weer verder met de reguliere trainingen. Dit betekent niet meer gezamenlijk op 1 dag, maar Read more...

Nieuws

Informatie TC 5 Zoetermeer

Alle informatie betreffend de internationale TC in Zoetermeer op 19 en 20 oktober kun je vinden op onderstaande link. http://www.fcvzoetermeer77.net/tcweb/  

Nieuws

Verslag NCK Dedemsvaart

ZESDE PLAATS VOOR DE LOCHSPRINTERS OP DE NEDERLANDS CLUBKAMPIOENSCHAPPEN                                                                                            (verslag: Ria)   De Nederlandse clubkampioenschappen werden dit jaar verreden in Dedemsvaart en voor de eerste keer fietsen de leden van de NFF en de Read more...