Finale District: Finale District 5A

Eindstand District serie A Eindstand District 5A

Eindstand club;

clubstand

 

 

Reden annuleren openklasse:

Door de  geweldige belangstelling voor de openklasse op de laatste wedstrijd zijn de groepen per leeftijd nu zo groot dat het juryprogramma daar niet op berekend is, er word naar een oplossing gezocht.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Bowlen, WB en RD bokaal

Uitslag bowlen:  word aan gewerkt. Uitslag Willem Baan bokaal:WILLEM BAAN 2015 UITSLAG  uitslag in leeftijdgroep: WILLEM BAAN 2015 UITSLAG groepen (1) Uitslag Rieks Dubbink doorzetters bokaal: Wim Smalbrugge Foto’s bowlen:

Nieuws

Wethouder opent Twents Kampioenschap

Het Twents Kampioenschap fietscross 2010 op 25 september wordt geopend door wethouder  Beintema van de gemeente Hellendoorn. Het bestuur van Fietscross vereniging de Lochsprinters heeft wethouder Jelle Beintema bereid gevonden om het Twents Kampioenschap fietscross Read more...

Nieuws

Extra data BMX clinic Baarn

Onderstaand bericht ontvingen wij van FCC The Wheely’s: Bekijk ook de flyer   Beste BMX rijder Omdat onze nieuwe Husqvarna-BMX- baan en clinic enorm veel aanmeldingen hebben gehad (65 rijders in totaal) hebben we besloten Read more...