Finale District: Finale District 5A

Eindstand District serie A Eindstand District 5A

Eindstand club;

clubstand

 

 

Reden annuleren openklasse:

Door de  geweldige belangstelling voor de openklasse op de laatste wedstrijd zijn de groepen per leeftijd nu zo groot dat het juryprogramma daar niet op berekend is, er word naar een oplossing gezocht.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Mededeling: uitstel van races bij pech

Geachte secretarissen en andere belanghebbende, Bij deze stuur ik u het besluit betreffende “uitstel races bij pech door TM” Wilt u deze informatie z.s.m. doorgeven aan uw leden. Op zaterdag 23 maart 2013 zal deze Read more...

Nieuws

Tussenstand Willem Baan bokaal + resultaten van de tijdtraining

De tussenstand van de Willem Baan bokaal , met de tijden van de tijdtraining. WILLEM BAAN 2012 Hieronder op volgorde van punten, WILLEM BAAN 2012 tussenstand aflopend.

Nieuws

Verslag Gronings kampioenschap Zevenhuizen

3 kampioenen  fietscross in het Groningse Zevenhuizen. Zaterdag 22 september stond het Gronings kampioenschap fietscross in Zevenhuizen op de kalender . Al heel vroeg vertrokken 24 rijders met aanhang richting het koude noorden waar de Read more...