Beste rijders,

 

Ook na de zomervakantie gaan we weer veder met de ‘’selectieve training’’ op de dinsdagavond. Echter verandert er wel het een en ander, Tom Mars en Rinke Tempert houden het voor gezien als trainer op de dinsdagavond. Gelukkig hebben we dit intern kunnen oplossen. Paul Baan, Richard Smalbrugge en Robin Hoogland gaan deze training voorzetten… Voor het 2e uur wordt nog een passende opzet gezocht, maar het doel is dat de rijders hier elkaar vooral scherp houden!

Training
De training voor nationale rijders zal worden gegeven op dinsdagavond in twee groepen, tot en met 12 jaar en 13 jaar en ouder.

De groep 6 tot en met 12 jaar traint van       18.30 tot 19.30
De groep van 13 jaar en ouder traint van     19.30 tot 21.00

Voorwaarde deelname

  • Je neemt het komend jaar deel aan het Nederlands kampioenschap en daarom neem je ook deel aan minimaal 4 provinciale wedstrijden.
  • Je toont inzet, motivatie en sportiviteit en komt elke week op de training. Kun je niet dan meld je je tijdig af bij Richard Smalbrugge: 06 28 54 36 50 of per e-mail adres: rsmalbrugge@home.nl
  • Toon je geen inzet of belemmer je op een andere manier de training dan word je daar door de trainer op aangesproken.
  • Maximaal aantal deelname is 20 rijders (momenteel nog 5 vrije plekken vrij in gr. 1, dus meld je z.s.m. aan)

Tot slot
Wij denken dat wij je een mooi aanbod doen, als fietscrosser met de intentie het Nederlands kampioenschap te rijden, bieden wij je de gelegenheid voor een extra training met rijders die dezelfde gedrevenheid hebben als jij.

Het is aan jou om te besluiten om mee te doen, zeg je “ja” dan ga je er voor. Doe je niet mee dan blijf je een even gewaardeerd lid van onze vereniging en train je lekker op de reguliere avonden in je eigen groep.

Deelname
Wil jij meedoen meld je dan zo spoedig mogelijk aan per mail via rsmalbrugge@home.nl en houdt er rekening mee dat een maximum aantal rijders van 20 geldt, in week 34 zal deze training weer van start gaan!

 

Met sportieve groet,

Rinke Tempert
Trainingscoördinator,
F.C.V. de Lochsprinters.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Nieuwe promotieklasse tussenstand.

Via onderstaande link kunt u de vernieuwde promotieklasse tussenstand vinden na het Overijssels kampioenschap in Raalte. Overijssels Kampioenschap Raalte 28-05-2011.

Nieuws

Gebruik nieuwe parkeerplaats

Beste allen, Het gras op onze nieuwe parkeerplaats is inmiddels wel zo ver, dat we deze in gebruik kunnen nemen. Parkeer dus vanaf nu op de nieuwe parkeerplaats, en niet meer op het grasveld waar Read more...

Nieuws

Verslag en uitslagen NK maandag

Verslag door Marga: Nk dag 2 2014 Alle uitslagen staan op de NFF site.