Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging Drents Kampioenschap 2011.

Via de email ontvingen wij vanuit Schoonebeek een uitnodiging voor het Drents Kampioenschap 2011 welke wordt georganiseerd op zaterdag 22 oktober. Via onderstaande link kunt u alle informatie bekijken voor deze wedstrijd. Uitnodiging Drents Kampioenschap Read more...

Nieuws

Wil jij ook graag je EHBO diploma halen? Geef je dan nu op!

Geachte trainers, ouders/verzorgers, Het is gebleken dat er tijdens de trainingen en de wedstrijden een tekort aan EHBO is. Nu ligt er een voorstel bij de desbetreffende BMX clubs om via de BMX vereniging een Read more...

Nieuws

Uitnodiging Combi-zuid wedstrijd.

Op Hemelvaartsdag wordt er in Valkenswaard een Combi-zuid NFF/KWNU wedstrijd georganiseerd. In onderstaande bijlage vindt u de complete uitnodiging voorzien van alle informatie over deze wedstrijddag. Voor vragen kunt u contact opnemen met Rieks Dubbink! Uitnodiging Read more...