Categories: Wedstrijdverslagen

Related Posts

Nieuws

Verslag AK 7 Haaksbergen

              Afgelopen zondag was het alweer tijd voor wedstrijd nummer 7 van het Afdelings Kampioenschap in Haaksbergen. Het weer was goed, en ondanks dat er veel wind stond was Read more...

Nieuws

Verslag en uitslag Lichtwedstrijd Schoonebeek

Fietscross seizoen afgesloten met lichtwedstrijd in Schoonebeek. Zaterdag avond hebben de Lochsprinters het crossseizoen afgesloten met de Lichtwedstrijd in het Drentse Schoonebeek. Dit is een wedstrijd waar je verkleed aan de start mag verschijnen  en Read more...

Nieuws

6 winnaars in finale Startrace Raalte

Zaterdag werd in Raalte de startrace verreden van regio Oost van de Nederlandse Fietscross Federatie. 93 rijders hadden zich ingeschreven van de verenigingen Haaksbergen, Hengelo, Raalte en Nijverdal. Deze race is een opwarmer voor de Read more...