Categories: Wedstrijdverslagen

Related Posts

Nieuws

Zonnige openingswedstrijd in Nijverdal.

Vandaag werd er in het zonnige Nijverdal de openingswedstrijd bij FCV de Lochsprinters gereden. Na een lange en koude winter werden de fietsen weer voor de dag gehaald om de eerste wedstrijd van het seizoen Read more...

Nieuws

Teun en Priscilla Gronings kampioen.

Op zaterdag 24 september zijn we met 15 rijders afgereisd naar Winschoten om daar het Groninger Kampioenschap te verrijden. We zijn in de mist vertrokken, maar toen we daar aankwamen hebben we de hele dag Read more...

Nieuws

Verslag Drents kampioenschap

Verslag Drents kampioenschap 6 april 2013   Met 36 rijders heeft de Lochsprinters deelgenomen aan het Drents kampioenschap afgelopen zaterdag. Van de 36 rijders namen 5 jongens deel aan de promotieklasse. Het was een zonnige Read more...