Categories: Wedstrijdverslagen

Related Posts

Wedstrijdverslagen

Verslag District 4B Ommen

Prima resultaten voor de Lochsprinters in Ommen. Zaterdag zijn de Lochsprinters naar Ommen geweest voor de 4e District wedstrijd. De Bissinghcrossers hadden de baan vorige week nog  ingrijpend verbouwd met een aanpassing op het eerste Read more...

Nieuws

Verslag NK maandag

Dyon Nederlands kampioen fietscross Op dag 2 van het Nederlands Kampioenschap kwamen de Lochsprinters met 24 renners uit.  Met het ideale fietsweer hadden alle rijders er heel veel zin aan om mooie resultaten neer te Read more...

Nieuws

Kyano van Vlimmeren Kampioen van de Meierij

Met 28 deelnemers zijn De Lochsprinters rond 7.00 vertrokken richting Berlicum, om het Kampioenschap van de Meierij te rijden. Onderweg was het een beetje mistig, maar gaandeweg de route klaarde het beetje bij beetje op. Read more...