Vanaf aanstaande donderdag is er  elke donderdag vrije training van 19.30 uur – 20.30 uur.

Deze training is voor alle leden.

De training is een week eerder dan gepland omdat de laatste weken er nauwelijks  getraind is i.v.m . het weer.

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen District 1 B Dedemsvaart

District uitslag alle Lochsprinters: Club uitslag District 1B Dedemsvaart Uitslag finale District: Finale District 1B Dedemsvaart Tussenstand District: Tussenstand District 1B Dedemsvaart Tussenstand clubs:   Finale openklasse: Finale open klasse 1B  

Nieuws

Zaterdagtraining vanaf 21 november

Vanaf 21 november a.s.  beginnen we weer met de zaterdagtraining, deze training begint om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur. Deze training is voor alle leden, alle leeftijden mogen hier aan meedoen. De reguliere Read more...