IMGP2152

Categories: Foto'sNieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging lichtwedstrijd in Schoonebeek

Uitnodiging lichtwedstrijd in Schoonebeek : Uitnodiging Lichtwedstrijd 2012 Inschrijven kan nog tot 6 november via de site.

Nieuws

Verslag District wedstrijd 1B Dedemsvaart

Negen Lochsprinters aan kop na eerste District wedstrijd. Vandaag  31 augustus  zijn de Lochsprinters naar Dedemsvaart  geweest voor hun eerste District wedstrijd van het na seizoen. Voor de Lochsprinters hadden zich 72 rijders aangemeld om Read more...

Nieuws

Informatie NKC 06-06-2015 fcv de durtrappers Luijksgestel

Uitnodiging:Algemene_informatie_NKC_2015_luyksgestel Deelnemers Lochsprinters: Nederlands Kampioenschap Clubs Let op!! op deze lijst staat met welk stuurbord nummer je bent ingeschreven, deze moet ook op de fiets tijdens de wedstrijd.