Hallo rijders,ouders/verzorgers,

In de bijlage de deelnemerslijst voor het Kampioenschap van midden Nederland in Nunspeet.

Controleer altijd voor 9.30 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs de baan.

Sta je niet op de inschrijflijsten of zijn er andere dingen die volgens jou niet kloppen op de wedstrijddag, dan is het de bedoeling dat je niet zelf naar de jury gaat maar dat dit via de clubvertegenwoordiger loopt.

De clubvertegenwoordiger in Nunspeet is Bas Konijnenbelt.

Deelnemerslijst: Deelnemerslijst Midden Nederlands Kampioenschap Nunspeet

Voor wie de regels niet meer weet: Wedstrijdreglement_2015

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Mededeling helmbandjes

> Hallo NFF rijders, > > In de bestuursvergadering van 6 mei j.l. is het onderwerp “helmbandjes”  wederom ter sprake gekomen. > HELMBANDJES  moeten vast zitten  als de rijder vanuit Parc-Ferme de startheuvel opgaat. > Read more...

Nieuws

Verslag regio 3a Klazienaveen

Tweede regiowedstrijd fietscross  in Klazienaveen                                            (verslag: Ria.)   De tweede wedstrijd van het seizoen werd verreden in Klazienaveen. Gelukkig was het droog en de baan lag er prima bij. Voor de ruim 50 Lochsprinters uit Read more...

Nieuws

Totaal uitslag en Promotie klasse Overijssels kampioenschap

Tussenstand promotie klasse:PROmotie klasse 2012-2013 Overijssels 2013