Hallo rijders,ouders/verzorgers,

In de bijlage de deelnemerslijst voor het Kampioenschap van midden Nederland in Nunspeet.

Controleer altijd voor 9.30 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs de baan.

Sta je niet op de inschrijflijsten of zijn er andere dingen die volgens jou niet kloppen op de wedstrijddag, dan is het de bedoeling dat je niet zelf naar de jury gaat maar dat dit via de clubvertegenwoordiger loopt.

De clubvertegenwoordiger in Nunspeet is Bas Konijnenbelt.

Deelnemerslijst: Deelnemerslijst Midden Nederlands Kampioenschap Nunspeet

Voor wie de regels niet meer weet: Wedstrijdreglement_2015

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Donderdag 23 Juni geen training i.v.m. omstandigheden

Beste fietscross liefhebber, Wij hebben als club besloten om de training van a.s. donderdag (23 Juni) niet door te laten gaan. Wij hebben dit besloten omdat op deze avond de condoleance van Dinie Kragt – Read more...

Nieuws

Training in week 38 en 39 (i.v.m. scholencross)

Beste fietscrossers, Op dinsdag 17 en 24 september 2013 vind het jaarlijkse scholencross evenement weer plaats bij ons op de crossbaan. Dat betekent dat de trainingen van groep 3 en 4 op de dinsdagavond komen Read more...

Nieuws

Einde vrije training op donderdag

De vrije training op donderdag van 19.30 tot 20.30, zal a.s. week (24 oktober) voor het laatst zijn. Deze zal volgend jaar weer terugkomen, wanneer de wedstrijden weer beginnen.   Met sportieve groet, Rinke Tempert Read more...