Deelnemers: Deelnemers District 1A Hengelo

District wedstrijden
Zaterdag 4 april is de eerste district wedstrijd in de serie van 5 in Hengelo.
Dit betekend dat iedere rijder die min. 4 wedstrijden van deze serie gereden heeft een beker zal ontvangen aan het einde van de serie. De beste 4 resultaten van de 5 wedstrijden tellen mee voor beker.  Bij de eerste wedstrijd dient tevens het inschrijfgeld van € 10.- voor alle 5 wedstrijden te worden betaald bij de clubvertegenwoordiger voor 9.20 uur.

Clubvertegenwoordiger in Hengelo is Henk Scholman

Trainen 9.00 uur.
Wedstrijd 11.00 uur.
Controleer voor 9.30 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs de baan.
Sta je niet op de inschrijflijsten of zijn er andere dingen die volgens jou niet kloppen op de wedstrijddag, dan is het de bedoeling dat je niet zelf naar de jury gaat maar dat dit via de clubvertegenwoordiger loopt.  Ook is het verplicht om deze wedstrijden in ons eigen clubshirt te rijden. Bij de laatste wedstrijd zal in het vervolg de open klasse komen te vervallen!!

Wedstrijdreglement & algemene afspraken
Cruisers:
Naar aanleiding van de evaluatie in de najaarsvergadering is er navraag gedaan bij de cruisers over hun standpunt t.a.v. het samenvoegen van de klassen 17+ en cruisers tot 34 jaar.
Ommen heeft hier geen probleem mee en Nijverdal geeft aan dat haar cruisers graag bij de 17+ ingedeeld wil worden zodat er meer competitie aanwezig is.
Daarnaast wordt opgemerkt dat het aantal deelnemers bij de 17+ groep ook al iets terugloopt.
Besloten wordt daarom om in het geval van de heren deze twee klassen samen te voegen.
De 17-jarigen krijgen daarbij dan ook de keuze op 20″ of cruiser te fietsen.

Aan het begin van het seizoen wordt naar het aantal deelnemers bij de cruiser dames bekeken of hier ook een eventuele samenvoeging met dames 14+ moet plaatsvinden.
Als er wel samengevoegd gaat worden, blijft de klasse cruiser dames wel bestaan, maar wordt niet apart geklasseerd in de competitie.
Indien er geen samenvoeging plaats vindt blijft de dames cruiser competitie bestaan.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Inschrijven voor wedstrijden in 2012

Tijdens de ledenvergadering donderdag 16 februari is het nieuwe systeem voor inschrijven geïntroduceerd. De bedoeling is dat alle leden hiervan gebruik gaan maken om zich aan te melden voor NFF wedstrijden. De komende week ontvangt elk Read more...

Nieuws

Vertrektijden seizoen 2011

Beste leden, In de onderstaande link vindt u de wedstrijdkalender van de NFF voor 2011 met onze vertrektijden er in. Voor vragen hier over kunt u contact opnemen met Rieks Dubbink (rieksdubbink@hotmail.com) Wedstrijdkalender 2011 inclusief Read more...

Nieuws

Verslag regio 5B Haaksbergen

6 Regio kampioenen bij de Lochsprinters. Vandaag de laatste regio wedstrijd van het seizoen 2012 voor de rijders van de Lochsprinters in Haaksbergen. Voor vele rijders was het een heel spannende wedstrijd waar ze in Read more...