Maandag 6 april vervallen de trainingen i.v.m. tweede paasdag.

Groep 2 kan woensdag 8 april meetrainen met groep 3  18.30 uur-19.30 uur.

Groep4 kan woensdag 8 april meetrainen met groep 5  19.30 uur-20.30 uur.

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag Sallands kampioenschap Ommen

Sallands kampioenschap.                                                                                           08-09-2012   Zaterdag werd de eerste landelijke wedstrijd  in het seizoen 2012-2013 verreden in Ommen. De Lochsprinters waren met 45 inschrijvingen de grootste vereniging die meedeed uit heel Nederland. S’morgens  om 8.45 uur Read more...

Nieuws

info Oliebollenwedstrijd as Zaterdag.

Hallo Allemaal,   Leuk dat jullie je allemaal hebben opgegeven voor de Oliebollenwedstrijd.   Het was even spannend maar   “De Wedstrijd gaat zaterdag door” 💥😀🙌   Het sneeuw is verdwenen en de baan is gewoon Read more...

Nieuws

6 winnaars in finale Startrace Raalte

Zaterdag werd in Raalte de startrace verreden van regio Oost van de Nederlandse Fietscross Federatie. 93 rijders hadden zich ingeschreven van de verenigingen Haaksbergen, Hengelo, Raalte en Nijverdal. Deze race is een opwarmer voor de Read more...