Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Opgavelijst openings wedstrijd

Openingswedstrijd Wedstrijddatum: 16 maart 2013 Plaats: Nijverdal Beethovenlaan 81a Sluiting van inschrijving: 9 maart 2013 Status: Inschrijving gesloten   68 Inschrijvingen Stuurbordnummer Naam Licentienummer Klasse Stuurbordnummer Naam Licentienummer Klasse 901 manuwarnet 3302 J 902 bjornhoogland Read more...

Nieuws

Verslag regio 5B Haaksbergen

6 Regio kampioenen bij de Lochsprinters. Vandaag de laatste regio wedstrijd van het seizoen 2012 voor de rijders van de Lochsprinters in Haaksbergen. Voor vele rijders was het een heel spannende wedstrijd waar ze in Read more...

Nieuws

Clinic FCC de Wheely’s

FCC The Wheely’s heeft zijn baan geheel vernieuwd en geeft op zaterdag 2 november een clinic. Zie bijbehorende PDF voor meer info: Info BMX clinic The Wheely’s