Wie heeft  vergeten mee te nemen uit Haaksbergen, een vest zwart met witte mouwen maat 140/146 en een blauwe meisjes bodywarmer maat 122.

IMGP4955

 

Volgende week ligt het in de kantine, of neem even contact op met secretaris@lochsprinters.nl

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen, verslag en foto’s District A3

Finale District: Finale District A3 Clubuitslag District: clubuits District A3 Tussenstand District: Tussenstand District A3 Nijverdal Top 3 openklasse: Openklasse A3 Verslag, Karin Sasbrink: District 3A Nijverdal Foto’s Albert deel 1 deel 2 Foto’s Christiaan:

Nieuws

Vijf eerste plekken tijdens lichtwedstrijd.

  Vanavond hebben we het fietscross seizoen weer afgesloten met de traditionele Lichtwedstrijd in Schoonebeek. Het weer was geweldig en de baan was mooi verlicht. Veel van de rijders hebben alles uit de kast getrokken Read more...

Nieuws

Testdag Extreme Bikes Plus

Testdag: xbikes-testdag