Categories: Wedstrijdverslagen

Related Posts

Nieuws

Goed begin van startrace serie.

Dit seizoen werd er voor de eerste keer een zogeheten startrace verreden, een wedstrijd voor de mensen die altijd wedstrijden rijden maar vooral ook om nieuwe fietscrossers bekent te maken met de wedstrijden. De regio Read more...

Nieuws

Verslag Gelders kampioenschap

Joppe Konijnenbelt Gelders kampioen fietscross. Vandaag hadden de Lochsprinters de laatste nationale wedstrijd van dit jaar, hiervoor moesten ze naar Kootwijkerbroek voor het Gelders Kampioenschap. De Flying Bikes had de crossbaan ingrijpend gewijzigd, doordat de Read more...

Nieuws

Zonnige omstandigheden tijdens 3de regio wedstrijd.

Vandaag werd de 3e regio wedstrijd verreden op onze eigen thuisbaan aan de Beethovenlaan in Nijverdal. Onder een stralende zon en met een temperatuur van bijna 30 graden was het behoorlijk zweten met een crosspak Read more...