Categories: Wedstrijdverslagen

Related Posts

Nieuws

Verslag, tussenstand promotie en uitslag Achterhoeks kampioenschap

Verslag, met dank aan Hetty: Gebroeders Mars kampioen van de Achterhoek Tussenstand promotie, met dank aan Rieks: PROmotie klasse 2013-2014 Doetinchem Totaal uitslag alle rijders: Uitslag van Achterhoeks kampioenschap

Nieuws

Verslag regio 3a Schoonebeek

10 eerste plaatsen op regio wedstrijd in Schoonebeek. Zaterdag moesten de Lochsprinters naar het Drentse Schoonebeek voor de derde regio wedstrijd. Met 67 rijders waren we weer goed vertegenwoordigd in de regio, waar in totaal Read more...

Nieuws

Startrace Nijverdal.(+ finale uitslag)

Zaterdag 03 September vond de 2e strartrace plaats, na Hengelo was nu Nijverdal aan de beurt. De startrace staat vooral in het teken van kennismaking met een fietscrosswedstrijd voor de nieuwe rijders in de omgeving. Read more...