Oproep naar alle BMXérs van Nederland!

Op 4 juni 2015 zullen Kevin Baars & Michiel van Zalk, trainers van FCC de Volharding,  namens het team ‘Kanjers van Giraf’ de Alpe d’ HuZes beklimmen. De meeste rijders zullen dit op een race/ATB fiets doen maar Kevin & Michiel gaan dit op een BMX doen en dat is een hele uitdaging, want de Alpe d’ Huez is een pittige berg. Deze berg is 1 van de hoogste punten uit de ‘Tour le France’ met 21 haarspeldbochten, een lengte van in totaal 13,2 kilometer en een gemiddeld stijgingspercentage van 9%.
De BMX scene is groot binnen Nederland en namens deze scene zetten Kevin & Michiel zich in voor de strijd tegen kanker.
Omdat zij een zo groot mogelijke bijdrage willen leveren, hebben zij een event georganiseerd op 1 & 2 mei 2015. Op deze manier hopen zij zo veel mogelijk geld op te halen wat zij zullen doneren aan het KWF Kanker Bestrijding.
Het BMX against Cancer evenement
Op 1 en 2 mei gaan wij als BMXérs 24 uur lang inzetten door te fietsen op de BMX baan van ‘FCC de Volharding’ te Nunspeet. Op vrijdag 1 mei zal om 17:00 uur het startsein gegeven worden door Dick van Hemmen, burgemeester van Nunspeet. Na 24 uur bezetting van de baan zal op zaterdag 2 mei om 17:00 uur het event afgesloten worden. In deze 24 uur kan iedereen zich als fietser (dit mag ook op de mountainbike!) inzetten om geld in te zamelen. Voor maar €20,- mag jij als fietser een uur lang de baan op. Deze €20,- mag jij op een creatieve manier verzamelen! Laat je sponsoren door familieleden, opa’s en oma’s, ooms en tantes, alle kleine beetjes helpen om dit bedrag bij elkaar te verzamelen (sponsor formulier kan je hier downloaden: http://www.ridetwenty.com/kwf/sponsor-formulier.pdf). Tijdens het evenement zullen er verschillende activiteiten te doen zijn voor kinderen. Zo staat er een springkussen en kunnen de kinderen zich laten schminken. Tegen een kleine bijdrage kunnen zij zelfs een hele dag fietsen op een compleet freestyle park. Uiteraard is er ook aan de catering gedacht, zowel voor ouders als kinderen.
Alle opbrengsten van deze dag zullen gedoneerd worden aan ‘KWF Kanker Bestrijding’
Hier een korte clip van Kevin & Michiel: https://www.youtube.com/watch?v=x33ie6emibA
Meer informatie en inschrijven voor het event: http://www.ridetwenty.com/kwf/
Wij van FCC de Volharding staan volledig achter dit geweldige evenement en willen dit graag met jullie BMX-ers gaan beleven!!
Dus zamel geld in en geef je op, via http://www.ridetwenty.com/kwf/ en kom 1 en 2 mei naar de fietscrossbaan FCC de Volharding in Nunspeet.
Namens Michiel en Kevin ALVAST HARTELIJK DANK!!!
Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Opgavelijst en info Brabants kampioenschap Berlicum

Opgavelijst:  Brabants kampioenschap   Controleer altijd voor 9.30 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs de baan. Sta je niet op de inschrijflijsten of zijn er Read more...

Nieuws

Aanmelden camping NK (SPOED !!!)

Beste NK rijders, Wie nog mee wil naar de camping  moet zich  zo snel mogelijk opgeven, graag  nog dit weekend. Aanmeden bij Harrie Reimink die dan de plekken regelt zodat iedereen bij elkaar kan staan. Read more...

Nieuws

oliebollen

Hallo allemaal, Afgelopen week hebben jullie de briefjes en bestellijst van de oliebollenactie meegekregen. Er is een wijziging gekomen in de datum voor wanneer de bestelling bij Rieks binnen moet zijn. De bestelling moet uiterlijk zaterdag Read more...