Oproep naar alle BMXérs van Nederland!

Op 4 juni 2015 zullen Kevin Baars & Michiel van Zalk, trainers van FCC de Volharding,  namens het team ‘Kanjers van Giraf’ de Alpe d’ HuZes beklimmen. De meeste rijders zullen dit op een race/ATB fiets doen maar Kevin & Michiel gaan dit op een BMX doen en dat is een hele uitdaging, want de Alpe d’ Huez is een pittige berg. Deze berg is 1 van de hoogste punten uit de ‘Tour le France’ met 21 haarspeldbochten, een lengte van in totaal 13,2 kilometer en een gemiddeld stijgingspercentage van 9%.
De BMX scene is groot binnen Nederland en namens deze scene zetten Kevin & Michiel zich in voor de strijd tegen kanker.
Omdat zij een zo groot mogelijke bijdrage willen leveren, hebben zij een event georganiseerd op 1 & 2 mei 2015. Op deze manier hopen zij zo veel mogelijk geld op te halen wat zij zullen doneren aan het KWF Kanker Bestrijding.
Het BMX against Cancer evenement
Op 1 en 2 mei gaan wij als BMXérs 24 uur lang inzetten door te fietsen op de BMX baan van ‘FCC de Volharding’ te Nunspeet. Op vrijdag 1 mei zal om 17:00 uur het startsein gegeven worden door Dick van Hemmen, burgemeester van Nunspeet. Na 24 uur bezetting van de baan zal op zaterdag 2 mei om 17:00 uur het event afgesloten worden. In deze 24 uur kan iedereen zich als fietser (dit mag ook op de mountainbike!) inzetten om geld in te zamelen. Voor maar €20,- mag jij als fietser een uur lang de baan op. Deze €20,- mag jij op een creatieve manier verzamelen! Laat je sponsoren door familieleden, opa’s en oma’s, ooms en tantes, alle kleine beetjes helpen om dit bedrag bij elkaar te verzamelen (sponsor formulier kan je hier downloaden: http://www.ridetwenty.com/kwf/sponsor-formulier.pdf). Tijdens het evenement zullen er verschillende activiteiten te doen zijn voor kinderen. Zo staat er een springkussen en kunnen de kinderen zich laten schminken. Tegen een kleine bijdrage kunnen zij zelfs een hele dag fietsen op een compleet freestyle park. Uiteraard is er ook aan de catering gedacht, zowel voor ouders als kinderen.
Alle opbrengsten van deze dag zullen gedoneerd worden aan ‘KWF Kanker Bestrijding’
Hier een korte clip van Kevin & Michiel: https://www.youtube.com/watch?v=x33ie6emibA
Meer informatie en inschrijven voor het event: http://www.ridetwenty.com/kwf/
Wij van FCC de Volharding staan volledig achter dit geweldige evenement en willen dit graag met jullie BMX-ers gaan beleven!!
Dus zamel geld in en geef je op, via http://www.ridetwenty.com/kwf/ en kom 1 en 2 mei naar de fietscrossbaan FCC de Volharding in Nunspeet.
Namens Michiel en Kevin ALVAST HARTELIJK DANK!!!
Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Gezocht: Rijder/trainer (Maatschappelijke stage uren vanuit school nuttig besteden!?)

Beste (oudere) rijders van de Lochsprinters, Voor de maandagavond het eerste uur zijn wij nog op zoek naar een oudere rijder die als voorbeeld rijder kan fungeren tijdens de training van groep 2. Lijkt jou Read more...

Nieuws

Deelnemers District 3A Raalte

Clubtaart: Clubtaart District 3A Raalte Deelnemers per club: inschryf 3a Deelnemers per klasse: klasses 3a PS nog even de tussenstand na Dedemsvaart: Tussenstand District 2A Dedemsvaart  

Nieuws

Uitslagen District 3A Dedemsvaart

Finale District: Finale District 3A Clubuitslag:  Clubuitslag District 3A Lochsprinters Tussenstand District: Tussenstand District 3A Dedemsvaart Tussenstand club’s   Finale openklasse: Finale Open 3A