Maandag 27 april ( Koningsdag) gaat de training voor de liefhebbers gewoon door bij mooi weer.

 

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Gebruik nieuwe parkeerplaats

Beste allen, Het gras op onze nieuwe parkeerplaats is inmiddels wel zo ver, dat we deze in gebruik kunnen nemen. Parkeer dus vanaf nu op de nieuwe parkeerplaats, en niet meer op het grasveld waar Read more...

Nieuws

Opgavelijst Veluws kampioenschap Nunspeet

adres Sportlaan 6    Nunspeet Stuurbordnummer Naam Klasse 901 manuwarnet J 902 bjornhoogland PJ 902 bjornhoogland J 903 castijhuis J 904 suzannereimink D 905 gijskevelham J 909 jordyteravest J 911 stephangeerling J 913 robinboevink J 913 Read more...

Nieuws

Verslag van topcompetitie 1 Veldhoven

Afgelopen weekend (zaterdag 13 en zondag 14 april) werd de eerste topcompetitie verreden in het Brabantse Veldhoven. Voor de lochsprinters waren er 6 rijders die deelnamen aan deze wedstrijd. Kyano van Vlimmeren, Thijs Laarman, Ruben Read more...