Maandag 27 april ( Koningsdag) gaat de training voor de liefhebbers gewoon door bij mooi weer.

 

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Scholencross 2015: dinsdag 8 en 15 september

Uitnodiging: Op dinsdag 8 en 15 september is er weer de jaarlijkse scholencross

Nieuws

A.S. Woensdag 2 Maart 2016 GEEN TRAINING!!!

Hallo rijders en ouders/verzorgers, Woensdag 2 Maart 2016 vervalt de training in verband met de ledenvergadering. Donderdag 3 Maart 2016 begint de vrije training, waar iedereen aan kan deelnemen! Deze training is van 19.30 uur Read more...

Nieuws

Clubfoto a.s. zaterdag!

Aanstaande zaterdag gaan we na de training (ca 10.00 uur)  van de districtwedstrijd de clubfoto maken. Iedereen dan in clubshirt verzamelen in het parc ferme. Als je zaterdag niet mee fietst ben je uiteraard wel Read more...