Met alle ouders naar het theater!

 

We mogen jullie een cadeautje aanbieden. Een heerlijk avondje uit in het theater! We gaan maandag 8 juni 2015 met alle ouders van onze jeugdleden naar ‘En nou is het afgelopen!’ in het ZINiN theater.

Een humoristische voorstelling over hoe je kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. Dit moet je gezien hebben. En de kaartjes zijn gratis, mits je van te voren reserveert via www.ennouishetafgelopen.nl. Doe dat dus nu, voordat het vol zit!

 

In de theatervoorstelling volgen we een gezin op een zaterdag dat alle drie de kinderen een wedstrijd hebben. Van het ontbijt ’s ochtends vroeg tot het naar bed gaan ’s avonds laat.

We zien de hectiek in het gezin en hoe ze omgaan met de prestatiedrang. Hilarisch en soms ontroerend!

 

En nou is het afgelopen!’ is van de makers van ‘Wel winnen, hè!’, de voorstelling voor vrijwilligers bij sportclubs. Al 100.000 mensen hebben die voorstelling gezien! Vorig jaar was die voorstelling in Hellendoorn. De bezoekers waren er zeer enthousiast over.

 

De theatervoorstelling voor ouders is dus op maandag 8 juni 2015, in het ZINiN Theater aan de Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal.

De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.30 uur (zonder pauze).

 

De theatervoorstelling wordt ons aangeboden door de gemeente Hellendoorn. De toegang is daarom gratis (normale prijs €20) mits je vooraf een kaartje reserveert via www.ennouishetafgelopen.nl.

Let op: vol is vol. En reserveer alleen een kaartje als je ook écht komt, anders kunnen andere ouders er wellicht niet in die de voorstelling graag hadden willen zien.

 

Bezoekers geven de voorstelling een 8. ‘Heel grappig!’. ‘Zo herkenbaar!’.

NOC*NSF en 42 sportbonden hebben de voorstelling omarmd.

 

Tot maandag 8 juni 2015 in het theater! En uh…. neem de andere ouders ook mee, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen, verslag en foto’s District A3

Finale District: Finale District A3 Clubuitslag District: clubuits District A3 Tussenstand District: Tussenstand District A3 Nijverdal Top 3 openklasse: Openklasse A3 Verslag, Karin Sasbrink: District 3A Nijverdal Foto’s Albert deel 1 deel 2 Foto’s Christiaan:

Nieuws

Thomas Bergboer opnieuw oliebollenkampioen bij de Lochsprinters

Ook dit jaar hebben veel leden van de Lochsprinters hun best gedaan om zoveel mogelijk oliebollen te verkopen. De 3 beste verkopers kregen uit handen van de voorzitter een oorkonde en een tegoedbon voor een Read more...

Nieuws

BMX clinic Jay en Robin

Allen, Het is weer tijd voor een volgende clinic! Samen met nationaal teamrijder Jay Schippers hebben we een primeur! In de achtertuin van de familie Schippers ligt namelijk een volledige BMX baan van 330m inclusief Read more...