Met alle ouders naar het theater!

 

We mogen jullie een cadeautje aanbieden. Een heerlijk avondje uit in het theater! We gaan maandag 8 juni 2015 met alle ouders van onze jeugdleden naar ‘En nou is het afgelopen!’ in het ZINiN theater.

Een humoristische voorstelling over hoe je kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. Dit moet je gezien hebben. En de kaartjes zijn gratis, mits je van te voren reserveert via www.ennouishetafgelopen.nl. Doe dat dus nu, voordat het vol zit!

 

In de theatervoorstelling volgen we een gezin op een zaterdag dat alle drie de kinderen een wedstrijd hebben. Van het ontbijt ’s ochtends vroeg tot het naar bed gaan ’s avonds laat.

We zien de hectiek in het gezin en hoe ze omgaan met de prestatiedrang. Hilarisch en soms ontroerend!

 

En nou is het afgelopen!’ is van de makers van ‘Wel winnen, hè!’, de voorstelling voor vrijwilligers bij sportclubs. Al 100.000 mensen hebben die voorstelling gezien! Vorig jaar was die voorstelling in Hellendoorn. De bezoekers waren er zeer enthousiast over.

 

De theatervoorstelling voor ouders is dus op maandag 8 juni 2015, in het ZINiN Theater aan de Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal.

De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.30 uur (zonder pauze).

 

De theatervoorstelling wordt ons aangeboden door de gemeente Hellendoorn. De toegang is daarom gratis (normale prijs €20) mits je vooraf een kaartje reserveert via www.ennouishetafgelopen.nl.

Let op: vol is vol. En reserveer alleen een kaartje als je ook écht komt, anders kunnen andere ouders er wellicht niet in die de voorstelling graag hadden willen zien.

 

Bezoekers geven de voorstelling een 8. ‘Heel grappig!’. ‘Zo herkenbaar!’.

NOC*NSF en 42 sportbonden hebben de voorstelling omarmd.

 

Tot maandag 8 juni 2015 in het theater! En uh…. neem de andere ouders ook mee, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Geslaagde bowling middag.

  Bowlen weer gezellig evenement. Afgelopen zaterdag hadden we ons gezamenlijke familie-uitje. 2 uur bowlen en aansluitend patat. Veel leden, van jong tot oud, waren samen met hun broes, zussen vaders en moeders naar de Read more...

Nieuws

Belangrijk leden nieuws!!!

Geachte leden en/of ouders. Omdat het nog wel eens voor komt dat mensen geen nieuws van ons ontvangen per e-mail, willen we graag via onze website in contact komen met deze mensen, daarom het volgende; Read more...

Nieuws

Uitnodiging en opgavelijst Sallands kampioenschap Kampen

Uitnodiging: SALLANDS KAMPIOENSCHAP 2015 Opgavelijst: opgave Sallands kampioenschapKampen