Met alle ouders naar het theater!

 

We mogen jullie een cadeautje aanbieden. Een heerlijk avondje uit in het theater! We gaan maandag 8 juni 2015 met alle ouders van onze jeugdleden naar ‘En nou is het afgelopen!’ in het ZINiN theater.

Een humoristische voorstelling over hoe je kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. Dit moet je gezien hebben. En de kaartjes zijn gratis, mits je van te voren reserveert via www.ennouishetafgelopen.nl. Doe dat dus nu, voordat het vol zit!

 

In de theatervoorstelling volgen we een gezin op een zaterdag dat alle drie de kinderen een wedstrijd hebben. Van het ontbijt ’s ochtends vroeg tot het naar bed gaan ’s avonds laat.

We zien de hectiek in het gezin en hoe ze omgaan met de prestatiedrang. Hilarisch en soms ontroerend!

 

En nou is het afgelopen!’ is van de makers van ‘Wel winnen, hè!’, de voorstelling voor vrijwilligers bij sportclubs. Al 100.000 mensen hebben die voorstelling gezien! Vorig jaar was die voorstelling in Hellendoorn. De bezoekers waren er zeer enthousiast over.

 

De theatervoorstelling voor ouders is dus op maandag 8 juni 2015, in het ZINiN Theater aan de Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal.

De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.30 uur (zonder pauze).

 

De theatervoorstelling wordt ons aangeboden door de gemeente Hellendoorn. De toegang is daarom gratis (normale prijs €20) mits je vooraf een kaartje reserveert via www.ennouishetafgelopen.nl.

Let op: vol is vol. En reserveer alleen een kaartje als je ook écht komt, anders kunnen andere ouders er wellicht niet in die de voorstelling graag hadden willen zien.

 

Bezoekers geven de voorstelling een 8. ‘Heel grappig!’. ‘Zo herkenbaar!’.

NOC*NSF en 42 sportbonden hebben de voorstelling omarmd.

 

Tot maandag 8 juni 2015 in het theater! En uh…. neem de andere ouders ook mee, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

GEEN TRAINING DONDERDAG 24-12-2015 EN DONDERDAG 31-12-2015

Hallo, Op donderdag 24 December 2015 gaat de training niet door i.v.m. kerstavond. Ook de training op donderdag 31 December 2015 gaat niet door, dit i.v.m. oudjaarsdag.   Namens alle trainers wensen we jullie fijne Read more...

Nieuws

Foto’s, filmpjes en verslag District B5 Hengelo

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/D2HRgXsmgnxTE3mp2 Finale filmpjes: https://www.youtube.com/user/Lochsprinters/videos Verslag, Karin Sasbrink:  district 5b hengelo 21-10-2017

Nieuws

Eindstand Willem Baan bokaal 2011

Voor iedereen die de uitslag van de Willem Baan Bokaal 2011 nog eens rustig wil bekijken, kan dit doen door op onderstaande link te klikken. Eindstand Willem Baan Bokaal 2011 (excel-bestand)