Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging Lichtwedstrijd Schoonebeek.

  1 november houd Schoonebeek een lichtwedstrijd ter afsluiting van het crossseizoen, opgeven kan op zoals gewoonlijk op de website. Lees in de uitnodiging wat is toegestaan tijdens deze wedstrijd. Uitnodiging: Uitnodiging Lichtwedstrijd 2014 (2)   Read more...

Nieuws

Parkeren op grasveld verboden

Politie gaat overtreders bekeuren De gemeente Hellendoorn heeft de toestemming om te mogen parkeren op het grasveld naast de fietscrossbaan tijdens de trainingen ingetrokken. Indien er wel op het grasveld wordt geparkeerd dan kan dat Read more...

Nieuws

Clinic 12 november Robin van der Kolk

Allen, Zondag 12 november zal in Winschoten een clinic gegeven worden, de laatste van het 2017 seizoen! Er worden ook een aantal kortings- en cadeaubonnen van BMXProtect onder de aanwezigen verloot 🙂 Zie de flyer voor alle Read more...