Oproep voor REDESIGN van het Nederlands Kampioenschap

Het NK van de NFF is altijd in het Pinksterweekend. De wedstrijden zijn op zaterdag en maandag, op zondag kan er getraind worden en tussendoor vinden veel clubs tijd en gelegenheid voor gezellige dingen.
De laatste jaren is gebleken dat in de huidige opzet de wedstrijddagen niet erg goed gevuld zijn, in ieder geval minder dan bij een ‘gewoon’ kampioenschap.
Het aantal rijders en daardoor ook het aantal ouders /begeleiders is net iets te weinig om er een gezellige happening van te maken.

Af en toe komt er eens een idee langs uit de achterban, maar een goede discussie over de invulling van het NK moet nog steeds gehouden worden.

Er is dit voorjaar een idee ingestuurd door het District Midden.
Het dagelijks bestuur van de NFF wil graag in de zomer-vergadering van de Federatieraad beginnen met de discussie over het NK.
Maar we willen ook graag dat de discussie zich niet beperkt tot 1 idee. En we willen de discussie niet steeds opnieuw over doen.
Als we nu een idee bespreken en mogelijk afwijzen, moeten we niet volgend jaar en misschien over twee jaar weer alles opnieuw hoeven doen.

Daarom roepen we iedereen op om nu eens alles wat er leeft, alle ideeën die er zijn en verdere wensen en gedachten, op een hoop te gooien.
Wij zullen als bestuur proberen om in de Federatieraad een goede discussie te voeren over een nieuwe indeling van het NK-weekend.

Het zou fijn zijn als een idee dat je instuurt ook een klein beetje is uitgewerkt.
Deze oproep geldt in de eerste plaats voor clubs. Maar inzendingen van individuele crossers/ouders zijn ook van harte welkom.

Stuur je bijdrage naar het emailadres:  secretaris@lochsprinters.nl

 

 

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

150 rijders doen mee aan de Scholencross

De tweede dag van de scholencross was net zo’n succes als de eerste dag vorige week. Alle rijders gingen naar huis met een mooi aandenken. Basisschool De Veenbrug uit Daarlerveen ging als kampioen met de Read more...

Nieuws

Verslag van topcompetitie 1 Veldhoven

Afgelopen weekend (zaterdag 13 en zondag 14 april) werd de eerste topcompetitie verreden in het Brabantse Veldhoven. Voor de lochsprinters waren er 6 rijders die deelnamen aan deze wedstrijd. Kyano van Vlimmeren, Thijs Laarman, Ruben Read more...

Nieuws

Uitnodiging NK Doetinchem

Uitnodiging Nationale Wedstrijd Via bovenstaande link kunt u de uitnodiging bekijken voor het Nederlands Kampioenschap NFF 2012 welke georganiseerd wordt in Doetinchem. Voor vragen kunt u contact opnemen met Rieks Dubbink.