Categories: Wedstrijdverslagen

Related Posts

Nieuws

Verslag Drents kampioenschap

Verslag Drents kampioenschap 6 april 2013   Met 36 rijders heeft de Lochsprinters deelgenomen aan het Drents kampioenschap afgelopen zaterdag. Van de 36 rijders namen 5 jongens deel aan de promotieklasse. Het was een zonnige Read more...

Wedstrijdverslagen

Regiowedstrijd nummer 4 verreden in Ommen.

De een na laatste wedstrijd van deze serie werd verreden in Ommen. Voor de eerste keer in deze serie liet het  weer ons enigszins in de steek, gelukkig bleef het wel zo goed als droog Read more...

Nieuws

Verslag District 4A Nijverdal

VERSLAG DISTRICT 4A NIJVERDAL De dag begint met een stralende zon, dat valt mee want we zijn inmiddels gewend aan natte en koude en natte zaterdagen. De baan ligt er mooi strak bij. Om 9.00 Read more...