Categories: Wedstrijdverslagen

Related Posts

Nieuws

Verslag Top Competitie 4 Erp

Afgelopen weekend vond de 4e topcompetitie van het jaar plaats in Erp. Een geweldige accommodatie en een nieuwe baan stonden garant voor een mooi weekend, waarin de weersomstandigheden ook prima waren. Na de training, en Read more...

Nieuws

Verslag regio 2A Haaksbergen.

Lochsprinters naar Haaksbergen voor 2e regio wedstrijd. Zaterdag moesten de Lochsprinters naar Haaksbergen voor hun 2e regio wedstrijd van het seizoen. Na Raalte waar de eerste punten bij elkaar gefietst waren moesten ze op de Read more...

Nieuws

Verslag Fries kampioenschap

Fries Kampioenschap in Noord Bergum. Lochsprinters komen met 2 kampioenen thuis. Rond 7.00 uur zaten de meeste rijders van de Lochsprinters in de auto richting het Friese Noord Bergum,  voor het Fries Kampioenschap bij fcc Read more...