Categories: Wedstrijdverslagen

Related Posts

Nieuws

Europees Kampioenschap Haaksbergen

Afgelopen weekend vond het Europees Kampioenschap plaats in Haaksbergen, een groot evenement wat overigens geweldig was georganiseerd door de fietscrossclub uit Haaksbergen. Voor de Lochsprinters hadden we 4 deelnemers, met Luke Kuipers, Kevin Kragt, Dyon Read more...

Wedstrijdverslagen

Een keer zilver en twee keer brons op eerste NK dag.

NFF Nederlands Kampioenschap te Appingedam dag 1 Het Nederlands Kampioenschap van 2011 bracht ons in het Groningse Appingedam. Voor dag 1 stonden de jongens en meisjes tot 10 jaar, de cruiserklasses en de promotieklasse op Read more...

Nieuws

Veel regen en weinig geluk!

Zaterdag 25 juni stond in het teken van de Nederlandse Club Kampioenschappen, welke verreden werd in het Gelderse Nunspeet. Om 07.00 uur vertrokken de Lochsprinters richting Nunspeet, het regende al vroeg en het beloofde dan Read more...