Categories: Wedstrijdverslagen

Related Posts

Nieuws

Verslag regio 4a Nijverdal,

15 eerste plaatsen op eigen crossbaan in regiowedstrijd. Vandaag mochten de leden van de Lochsprinters aantreden op de eigen crossbaan voor de vierde regio wedstrijd. Voor het eerst in dit seizoen werden door de ouders Read more...

Nieuws

Verslag en tussenstand promotie, Overijssels kampioenschap.

Verslag: Monique en Dean Overijssels kampioen BMX Tussenstand promotie klasse: PROmotie klasse 2013-2014 tot en met Hengelo

Wedstrijdverslagen

Regio B-serie van start in Klazinaveen

De fietscrossers van de Lochsprinters zijn zaterdag begonnen aan de regiowedstrijden uit de regio Oost-Noordoost. Nijverdal was met 57 crossers grootste club uit de regio gevolgd door Dedemsvaart 45, Klazienaveen 40, Hengelo 26, Ommen 23, Read more...