IMGP1922

Categories: Foto'sNieuws

Related Posts

Nieuws

Aanbieding camping pinksterweekend Winschoten

Beste NK rijders, Aanbieding van Camping Wedderbergen voor Pinksterweekend. Wil je reserveren? neem dan eerst even contact op met Harrie Reimimk want hij heeft al enkele plekken gereserveerd. Email:  fam.reimink@kpnplanet.nl   Goedemiddag, Camping Wedderbergen ligt Read more...

Nieuws

Verslag en uitslagen Sallands Kampioenschap

Teun Scholman Sallands Kampioen. De Lochsprinters zijn zaterdag naar Dedemsvaart geweest voor het Sallands kampioenschap fietscross. Nu onze club te horen kreeg dat we volgend jaar met Pinksteren het Nederlands Kampioenschap mogen organiseren, waren er Read more...

Nieuws

Inschrijflijsten District B2 Dedemsvaart

Clubtaart: Clubtaart District B2 Clubs: Inschrijving clubs District B1 Klasses: Inschrijving klasses District B2