Categories: Foto'sNieuws

Related Posts

Nieuws

Regio uitslagen/tussenstanden.

Hierbij weer de diverse uitslagen en tussenstand na de tweede regio wedstrijd in Klazienaveen van zaterdag 21 mei. Finale uitslag regio2a. Finale uitslag open klasse regio2a. Regio tussenstand na regio 2a.

Nieuws

Blokindeling training zaterdag met NCK voor de Lochsprinters

BLOKTRAINING ZATERDAG: De Lochsprinters zijn zaterdag ingedeeld in blok 1  en  trainen van 8.00 – tot 8.40 uur   TIJDSCHEMA NCKBMX2012, Dedemsvaart: 10.10 uur Huldiging door Wethouder Douwe Prinsse 10.15 – 10.25 uur Officiële opening NCK Read more...

Nieuws

Uitslagen District 4B Ommen

Finale District: Finale District 4B Ommen Tussenstand: Tussenstand District 4B Ommen Club tussenstand: Finale openklasse: Finale openklasse 4B Tussenstand opencruiser: Open cruisers 4B