Related Posts

Nieuws

Foto’s Bowlen + uitslag Willem Baan bokaal

  Foto’s: Willem Baan bokaal: Joppe Konijnenbelt Totaal uitslag Willem Baan bokaal: WILLEM BAAN 2014 UITSLAG GROEP Rieks Dubbink doorzettersbokaal: Daphne Kappert Uitslag bowlen: BAAN 1 DANI TIJHOF 87 BAAN 2 NIEK BORKENT 85 BAAN 3 Read more...

Nieuws

Openingswedstrijd: Deelnemers.

Hallo Deelnemers Openingswedstrijd, In de bijlage de deelnemerslijst voor zaterdag, deze hangt s’morgens ook op het bord langs de crossbaan: Deelnemers Openingswedstrijd Controleer je gegevens voor 9.30 uur, is iets niet goed meld het bij je Read more...

Nieuws

Regio uitslagen/tussenstanden.

Hierbij weer de diverse uitslagen en tussenstand na de tweede regio wedstrijd in Klazienaveen van zaterdag 21 mei. Finale uitslag regio2a. Finale uitslag open klasse regio2a. Regio tussenstand na regio 2a.