Dinsdag 8 en 15 september vervallen de trainingen i.v.m. scholencross.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Zonnige omstandigheden tijdens 3de regio wedstrijd.

Vandaag werd de 3e regio wedstrijd verreden op onze eigen thuisbaan aan de Beethovenlaan in Nijverdal. Onder een stralende zon en met een temperatuur van bijna 30 graden was het behoorlijk zweten met een crosspak Read more...

Nieuws

Wil jij ook graag je EHBO diploma halen? Geef je dan nu op!

Geachte trainers, ouders/verzorgers, Het is gebleken dat er tijdens de trainingen en de wedstrijden een tekort aan EHBO is. Nu ligt er een voorstel bij de desbetreffende BMX clubs om via de BMX vereniging een Read more...

Nieuws

let op !!! ivm met vakantie andere trainingstijden.

Hallo rijders,ouders en verzorgers. Ivm met de vakantie vervalt de reguliere training vanaf volgende week!! vanaf week 29 t/m 34 word er alleen op woensdagavond getraind voor alle groepen!! Er kan getraind worden vanaf 19:00 Read more...