Categories: Foto'sNieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging Nationale Wedstrijd in Nijkerk, op 12 april 2014

Beste Lochsprinters, Bijgevoegd de uitnodiging van de Nationale wedstrijd in Nijkerk op 12 april. Uitnodiging Gelders Kampioenschap 12 april 2014 NCC Nijkerk ** Wil je meedoen aan het Nederlands Kampioenschap tijdens het pinksterweekend, op onze Read more...

Nieuws

Training tijdens scholencross

Beste ouders/verzorgers en fietscrossers, Tijden de scholencross, welke verreden wordt op dinsdag 18 en dinsdag 25 september zal de training van groep 3 en 4 niet door kunnen gaan. Als oplossing bieden wij het volgende; Read more...

Nieuws

Verslag Brabants kampioenschap

Lochsprinters naar Berlicum voor Brabants kampioenschap. 14 rijders van de lochsprinter zijn op 4 mei vroeg uit de veren gekomen om in Berlicum het Branbants Kampioensschap te kunnen rijden. Het was voor de Branbantse club Read more...