Categories: Foto'sNieuws

Related Posts

Nieuws

Informatie TC 5 Zoetermeer

Alle informatie betreffend de internationale TC in Zoetermeer op 19 en 20 oktober kun je vinden op onderstaande link. http://www.fcvzoetermeer77.net/tcweb/  

Nieuws

Kyano van Vlimmeren Kampioen van de Meierij

Met 28 deelnemers zijn De Lochsprinters rond 7.00 vertrokken richting Berlicum, om het Kampioenschap van de Meierij te rijden. Onderweg was het een beetje mistig, maar gaandeweg de route klaarde het beetje bij beetje op. Read more...

Nieuws

Tussenstand van de tijdsprint in Dalfsen + foto’s

Vanaf woensdag 22 december wordt er training gegeven in een speciaal geprepareerde hal in Dalfsen. Alle leden hebben hierover inmiddels een brief ontvangen. Zie onderstaande link voor de behaalde tijden tijdens de indoor wintertraining in Read more...