Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

info Oliebollenwedstrijd as Zaterdag.

Hallo Allemaal,   Leuk dat jullie je allemaal hebben opgegeven voor de Oliebollenwedstrijd.   Het was even spannend maar   “De Wedstrijd gaat zaterdag door” 💥😀🙌   Het sneeuw is verdwenen en de baan is gewoon Read more...

Nieuws

Uitslagen en tussenstanden regio 4a Nijverdal

Finale regio:   Finale regio 4a Tussenstand regio: Tussenstand regio 4a Tussenstand clubs: Finale openklasse: Finale open regio 4a Tussenstand open cruisers: Open cruisers regio 4a

Nieuws

Vrije training voor het NK

Hallo NK rijders, Donderdagavond is er een vrije training voor de NK rijders van 19.30 – 20.30 uur: (vrije training bij goed weer, zie stoplicht op de website ) Op vrijdag is de crossbaan gesloten!!!!!!! Partytenten Read more...