Onderstaand bericht ontvingen wij van de KNWU afdeling Noord / Oost, graag jullie reacties naar secretaris@lochsprinters.nl

Klik hier voor de voorstellen wedstrijdopzet 2016

In de bijlage vindt u de power point presentatie zoals de CBMX heeft gegeven tijdens het Landelijk Overleg voor de afdelingen/districten in juli van dit jaar.

Zij hebben voorstellen gepresenteerd voor de wedstrijdopzet 2016 (en verder). Wij vragen input/reacties op deze voorstellen vanuit de rijders, ouders, organisatoren en andere betrokkenen.

Graag deze power point versturen naar uw leden/ouders van uw leden met het verzoek te reageren op deze voorstellen. We stellen het op prijs wanneer jullie als vereniging de reacties verzamelen en deze gebundeld aanleveren, zodat jullie ook weten wat er leeft bij de betrokkenen.  Graag reacties vanuit uw vereniging (uiterlijk) 30 september naar de secretaris van de afdeling.

Wij verzamelen in de afdeling wat er binnenkomt en zullen dat 1 oktober naar de CBMX verzenden.

De CBMX zal de ingekomen reacties inventariseren en in het volgend Landelijk Overleg de opbrengsten presenteren aan de afdelingen/districten.

Mochten er vragen zijn, laat het weten via hier of spreek ons aan langs de baan. Uiteraard kunt u ook bij de CBMX leden uw opmerkingen/vragen kenbaar maken.

Wij vertrouwen erop dat een ieder met goede voorstellen/reacties komt, zodat er vanaf 2016 een competitie verreden kan worden die door het merendeel van de betrokkenen gedragen wordt.

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Achterhoek wieler spektakel

Aanstaande zondag 27 november 2016 wordt in Varsseveld het Achterhoek wielerspektakel georganiseerd! Het wielerevenement voor jong en oud. Onder andere olympische zilveren medaille winnaar BMX Jelle van Gorkom is aanwezig. En zijn er allerlei activiteiten Read more...

Nieuws

Bestellen eigen clubshirt

Heb je nog een leenshirt en wil je graag een eigen wedstrijdshirt? Dan kun je deze zowel met of zonder naam bestellen bij Harry Reimink aanstaande woensdag tijdens de ledenvergadering in verband met de levertijd.

Nieuws

Clinic Van Gemert BMX indoorbaan

Flyer: Flyer clinic 22 juli 2017