Onderstaand bericht ontvingen wij van de KNWU afdeling Noord / Oost, graag jullie reacties naar secretaris@lochsprinters.nl

Klik hier voor de voorstellen wedstrijdopzet 2016

In de bijlage vindt u de power point presentatie zoals de CBMX heeft gegeven tijdens het Landelijk Overleg voor de afdelingen/districten in juli van dit jaar.

Zij hebben voorstellen gepresenteerd voor de wedstrijdopzet 2016 (en verder). Wij vragen input/reacties op deze voorstellen vanuit de rijders, ouders, organisatoren en andere betrokkenen.

Graag deze power point versturen naar uw leden/ouders van uw leden met het verzoek te reageren op deze voorstellen. We stellen het op prijs wanneer jullie als vereniging de reacties verzamelen en deze gebundeld aanleveren, zodat jullie ook weten wat er leeft bij de betrokkenen.  Graag reacties vanuit uw vereniging (uiterlijk) 30 september naar de secretaris van de afdeling.

Wij verzamelen in de afdeling wat er binnenkomt en zullen dat 1 oktober naar de CBMX verzenden.

De CBMX zal de ingekomen reacties inventariseren en in het volgend Landelijk Overleg de opbrengsten presenteren aan de afdelingen/districten.

Mochten er vragen zijn, laat het weten via hier of spreek ons aan langs de baan. Uiteraard kunt u ook bij de CBMX leden uw opmerkingen/vragen kenbaar maken.

Wij vertrouwen erop dat een ieder met goede voorstellen/reacties komt, zodat er vanaf 2016 een competitie verreden kan worden die door het merendeel van de betrokkenen gedragen wordt.

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Vrije training donderdag afgelopen

de vrije training op donderdag is voorlopig afgelopen. Zodra de wedstrijden weer beginnen begint de vrije training ook weer! Allemaal een hele fijne vakantie!

Nieuws

Uitslagen en tussenstand District 3A Raalte

Uitslag manche: Uitslag manche District 3A Uitslag Finale: Finale District 3A Top 3: Top 3 per klasse District 3A Clubuitslag: Clubuitslag District 3A Tussenstand: Competitie stand 201600521 Top 3 openklasse: uitslagen openklasse 3A

Nieuws

Verslag regio 4a Nijverdal,

15 eerste plaatsen op eigen crossbaan in regiowedstrijd. Vandaag mochten de leden van de Lochsprinters aantreden op de eigen crossbaan voor de vierde regio wedstrijd. Voor het eerst in dit seizoen werden door de ouders Read more...