Onderstaand bericht ontvingen wij van de KNWU afdeling Noord / Oost, graag jullie reacties naar secretaris@lochsprinters.nl

Klik hier voor de voorstellen wedstrijdopzet 2016

In de bijlage vindt u de power point presentatie zoals de CBMX heeft gegeven tijdens het Landelijk Overleg voor de afdelingen/districten in juli van dit jaar.

Zij hebben voorstellen gepresenteerd voor de wedstrijdopzet 2016 (en verder). Wij vragen input/reacties op deze voorstellen vanuit de rijders, ouders, organisatoren en andere betrokkenen.

Graag deze power point versturen naar uw leden/ouders van uw leden met het verzoek te reageren op deze voorstellen. We stellen het op prijs wanneer jullie als vereniging de reacties verzamelen en deze gebundeld aanleveren, zodat jullie ook weten wat er leeft bij de betrokkenen.  Graag reacties vanuit uw vereniging (uiterlijk) 30 september naar de secretaris van de afdeling.

Wij verzamelen in de afdeling wat er binnenkomt en zullen dat 1 oktober naar de CBMX verzenden.

De CBMX zal de ingekomen reacties inventariseren en in het volgend Landelijk Overleg de opbrengsten presenteren aan de afdelingen/districten.

Mochten er vragen zijn, laat het weten via hier of spreek ons aan langs de baan. Uiteraard kunt u ook bij de CBMX leden uw opmerkingen/vragen kenbaar maken.

Wij vertrouwen erop dat een ieder met goede voorstellen/reacties komt, zodat er vanaf 2016 een competitie verreden kan worden die door het merendeel van de betrokkenen gedragen wordt.

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Training in week 38 en 39 (i.v.m. scholencross)

Beste fietscrossers, Op dinsdag 17 en 24 september 2013 vind het jaarlijkse scholencross evenement weer plaats bij ons op de crossbaan. Dat betekent dat de trainingen van groep 3 en 4 op de dinsdagavond komen Read more...

Nieuws

Foto’s District 4A Schoonebeek

Foto’s Albert: Foto’s Steef: Foto’s Christiaan:      

Nieuws

Interclub kampioenschap Sander Bos

Beste Lochsprinters, Mijn naam is Sander Bos en voor mijn school moet ik een evenement organiseren. Bij de afgelopen district wedstrijd is er een lid van jullie bij mij gekomen met de vraag om ook Read more...