Toch nog weer een vrijwilliger die de moeite neemt om  een verslag te maken, Karin bedankt.

Verslag: District 3b Klazienaveen

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Lichtwedstrijd Schoonebeek

Zoals elk jaar werd de lichtwedstrijd in Schoonebeek gereden. Het is een mooie afsluiting voor de winterstop en wat de naam al aangeeft, wordt deze in het donker gereden. En ook dit keer was de Read more...

Nieuws

Verslag Veluws kampioenschap

Emiel Ravenshorst en gebroeders Mars kampioen van de Veluwe.   Vandaag 6 oktober gingen we met veel regen naar de Veluwe voor het Veluws Kampioenschap in Nunspeet. Door te trainen met maar 6 personen ging Read more...

Nieuws

Teun en Priscilla Gronings kampioen.

Op zaterdag 24 september zijn we met 15 rijders afgereisd naar Winschoten om daar het Groninger Kampioenschap te verrijden. We zijn in de mist vertrokken, maar toen we daar aankwamen hebben we de hele dag Read more...