Toch nog weer een vrijwilliger die de moeite neemt om  een verslag te maken, Karin bedankt.

Verslag: District 3b Klazienaveen

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT! Zowel bij de NFF als de KNWU is men op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies: Jury, lijnjury, baancommissaris, trackmanager en medewerkers park fermé. Het is de bedoeling dat er informatie avonden Read more...

Nieuws

Uitnodiging vakantiewedstrijd Tiel

Vakantiewedstrijd 2012 flyer Vakantiewedstrijd 2012 informatie

Nieuws

Trainingsindeling 2015

Beste fietscrossers, Vanaf week  6 (maandag 2 februari) beginnen we met de nieuwe groepsindeling. De nieuwe indeling kun je vinden door op onderstaande link te klikken: http://lochsprinters.nl/training/ Mochten er vragen zijn betreft deze indeling graag Read more...