Van Gemert Designs en F.C.V. de Lochsprinters organiseren samen een clinic voor zowel rijders als ouders/verzorgers, op zondag 25 oktober . Klik op de link voor meer informatie. Uitnodiging clinic Nijverdal . (deelname is gratis) .

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Gevonden voorwerpen

  Wie heeft  vergeten mee te nemen uit Haaksbergen, een vest zwart met witte mouwen maat 140/146 en een blauwe meisjes bodywarmer maat 122.   Volgende week ligt het in de kantine, of neem even Read more...

Nieuws

Uitslagen, verslag en foto’s District A4 Raalte

Finale District: District A4 versie B Clubuitslag District: clubuits District A4 versie B Tussenstand District: Tussenstand District A4 Raalte versie B Openklasse: Openklasse A4 Verslag: District 4A Raalte Foto’s, klik op het plaatje

Nieuws

Zomerschema betreft reguliere trainingen

Beste fietscrossers, ouders/verzorgers, Even als voorgaande jaren zullen we in de zomermaanden weer gezamenlijk trainen op 1 dag in de week, namelijk op de woensdag. Het schema geldt voor week 29, 30, 31, 32 en Read more...