Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Openings wedstrijd gaat NIET door, wel gaan we de clubshirts uirreiken.

Openings wedstrijd gaat NIET door. Helaas, door de vorst en sneeuw van afgelopen dagen is de toplaag niet hard en kan de openings wedstrijd niet doorgaan. Wel gaan we de nieuwe clubshirts uitreiken en een Read more...

Nieuws

Verslag regio 5A Nijverdal

5 Regio kampioenen bij de Lochsprinters. Vandaag werd op de geheel vernieuwde fietscrossbaan aan de Beethovenlaan de 5e regio wedstrijd verreden. In grote getale kwamen de rijders met supporters naar Nijverdal  om de laatste wedstrijd Read more...

Nieuws

Verslag en foto’s Drents kampioenschap Schoonebeek

Verslag, Karin Sasbrink: Drents Kampioenschap Foto’s, Christiaan Kleen Scholten: https://photos.app.goo.gl/X3rS0L2uavSFmVnd2