Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag, tussenstand promotie en uitslag Achterhoeks kampioenschap

Verslag, met dank aan Hetty: Gebroeders Mars kampioen van de Achterhoek Tussenstand promotie, met dank aan Rieks: PROmotie klasse 2013-2014 Doetinchem Totaal uitslag alle rijders: Uitslag van Achterhoeks kampioenschap

Nieuws

Openings wedstrijd gaat NIET door, wel gaan we de clubshirts uirreiken.

Openings wedstrijd gaat NIET door. Helaas, door de vorst en sneeuw van afgelopen dagen is de toplaag niet hard en kan de openings wedstrijd niet doorgaan. Wel gaan we de nieuwe clubshirts uitreiken en een Read more...

Nieuws

Informatie Scholencross 2013

  Op dinsdag 17 en 24 september is er weer de jaarlijkse scholencross.   Wil je een keer meefietsen op de crossbaan doe dan mee aan de scholencross. Doe je met minimaal 5 mede leerlingen Read more...