Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

BMX for Cancer;

Oproep naar alle BMXérs van Nederland! Op 4 juni 2015 zullen Kevin Baars & Michiel van Zalk, trainers van FCC de Volharding,  namens het team ‘Kanjers van Giraf’ de Alpe d’ HuZes beklimmen. De meeste Read more...

Nieuws

Verslag Gronings kampioenschap Zevenhuizen

3 kampioenen  fietscross in het Groningse Zevenhuizen. Zaterdag 22 september stond het Gronings kampioenschap fietscross in Zevenhuizen op de kalender . Al heel vroeg vertrokken 24 rijders met aanhang richting het koude noorden waar de Read more...

Nieuws

Uitslag Willem Baan Bokaal 2010

Hierbij de uitslag van de Willem Baan Bokaal 2010. Deze is vanmidag uitgereikt tijdens de jaarlijkse bowlingmiddag. De Rieks Dubbink doorzetters bokaal is dit jaar uitgereikt aan Tom Mars. Willem Baan Bokaal 2010.