Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Informatie training

Beste fietscross liefhebbers, De indeling voor 2013 staat inmiddels online, deze kun je vinden bij het kopje ”training”. Ik had hem liever al een maand eerder online gezet, maar het is behoorlijk tegengevallen om de Read more...

Nieuws

Afhalen nieuwe clubshirts tijdens BBQ

  Hallo leden/ouders, Voor diegenen die voor de vakantie een clubshirt hebben besteld  kunnen deze tijdens de bbq  afhalen bij Harrie Reimink. Oude leenshirt schoon inleveren, shirt met naam kost 10 euro vervanging van shirt Read more...

Nieuws

Gevonden voorwerpen

  Wie heeft  vergeten mee te nemen uit Haaksbergen, een vest zwart met witte mouwen maat 140/146 en een blauwe meisjes bodywarmer maat 122.   Volgende week ligt het in de kantine, of neem even Read more...