Vanaf 21 november a.s.  beginnen we weer met de zaterdagtraining, deze training begint om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur.

Deze training is voor alle leden, alle leeftijden mogen hier aan meedoen.

De reguliere training op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag gaan gewoon door, dit is dus een extra training waar je je niet voor op hoef te geven.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag regio 4a Hengelo

10 keer goud voor de Lochsprinters in Hengelo.   Vanuit een zonnig maar winderig Nijverdal, zijn 55 rijders van de Lochsprinters vertrokken naar het eveneens zonnig maar winderig Hengelo. Totaal waren er 38 manches op Read more...

Nieuws

Training in week 38 en 39 (i.v.m. scholencross)

Beste fietscrossers, Op dinsdag 17 en 24 september 2013 vind het jaarlijkse scholencross evenement weer plaats bij ons op de crossbaan. Dat betekent dat de trainingen van groep 3 en 4 op de dinsdagavond komen Read more...

Nieuws

Regenachtig Twents kampioenschap.

Zaterdag 8 Oktober waren wij met 29 rijders van De Lochsprinters, te gast bij F.M.V Het Twentse Ros in Hengelo, om het Open Twents Kampioenschap te verrijden. De dag begon met redelijk wat bewolking met Read more...