Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Aanmelden voor NL doet

Hallo leden/ouders, We hebben ons als vereniging aangemeld voor NL doet. Dit is op vrijdag 20 maart 2015, we zijn nu nog opzoek naar vrijwilligers die deze dag willen helpen met verschillende werkzaamheden. Het aanmeden Read more...

Nieuws

Thomas Bergboer oliebollenkampioen bij de Lochsprinters

Ook dit jaar hebben bijna “alle” leden van de Lochsprinters hun best gedaan om zoveel mogelijk oliebollen te verkopen. De 3 beste verkopers kregen uit handen van de voorzitter een oorkonde en een tegoedbon voor Read more...

Nieuws

Kuipers en Planting op podium bij NK KNWU

Afgelopen weekend was het dan zover, het Nederlands Kampioenschap van de KNWU. Nadat zaterdag de combiwedstrijd tussen de NFF- en KNWU Bond al verreden werd in Baarn, was het zondag de beurt aan de KNWU rijders Read more...