Aankomende week zal de inschrijving open gaan voor de WT2 (BMX) cursus, informatie en hoe aan te melden zal dan uiteraard op de site van de KNWU te vinden zijn.

Deze zal in april starten  en zal plaatsvinden in Erp. Mochten er veel aanmeldingen uit het noorden (en oosten) van Nederland zijn, dan wordt er een tweede cursus ingepland voor het najaar (september). Als locatie zal dan een vereniging uit onze regio gebruikt worden (als daar de mogelijkheid voor is).

Laat ook het Lochsprinters bestuur even weten als je dit wilt gaan doen.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging clubcross en BBQ

Clubcross en BBQ Na de vakantie op zaterdag 25 aug. houden  wij een clubcross welke zal mee tellen voor de Willem Baan bokaal en aansluitend zal de jaarlijkse BBQ plaats vinden,waarbij iedereen lekker kan bijkletsen Read more...