Aankomende week zal de inschrijving open gaan voor de WT2 (BMX) cursus, informatie en hoe aan te melden zal dan uiteraard op de site van de KNWU te vinden zijn.

Deze zal in april starten  en zal plaatsvinden in Erp. Mochten er veel aanmeldingen uit het noorden (en oosten) van Nederland zijn, dan wordt er een tweede cursus ingepland voor het najaar (september). Als locatie zal dan een vereniging uit onze regio gebruikt worden (als daar de mogelijkheid voor is).

Laat ook het Lochsprinters bestuur even weten als je dit wilt gaan doen.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag regio 3B Ommen

Lochsprinters naar Ommen voor 3e regio wedstrijd. Zaterdag 13 oktober stond de derde regio wedstrijd op de kalender  op de mooie crossbaan in Ommen.  De Lochsprinters hadden zich met 63 rijders ingeschreven voor de wedstrijd Read more...

Nieuws

Opgavelijst Lichtwedstrijd

Opgavelijst: Opgavelijst Lichtwedstrijd   klik op het plaatje voor een filmpje van 2009

Nieuws

Maandagavondtraining

Voor wat betreft de maandagavondtraining een paar aanknopingspunten. Voor deelname hieraan; – moet je je hebben aangemeld via Gert Huisken – moet je meedoen aan het NK en de daarbij horende kwalificatiewedstrijden – moet je Read more...