Aankomende week zal de inschrijving open gaan voor de WT2 (BMX) cursus, informatie en hoe aan te melden zal dan uiteraard op de site van de KNWU te vinden zijn.

Deze zal in april starten  en zal plaatsvinden in Erp. Mochten er veel aanmeldingen uit het noorden (en oosten) van Nederland zijn, dan wordt er een tweede cursus ingepland voor het najaar (september). Als locatie zal dan een vereniging uit onze regio gebruikt worden (als daar de mogelijkheid voor is).

Laat ook het Lochsprinters bestuur even weten als je dit wilt gaan doen.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag regio 4a Nijverdal,

15 eerste plaatsen op eigen crossbaan in regiowedstrijd. Vandaag mochten de leden van de Lochsprinters aantreden op de eigen crossbaan voor de vierde regio wedstrijd. Voor het eerst in dit seizoen werden door de ouders Read more...

Nieuws

Wedstrijdverslag NK dag 2

Na de vrije training op zondag en met al twee Nederlandse kampioenen op zak, was het maandag de beurt aan de jongens en meisjes van 10 jaar en ouder om hun opwacht te maken op Read more...

Nieuws

Uitslagen District 4A Nijverdal

Finale District: Finale District 4A Nijverdal Clubuitslag FCV de Lochsprinters: Clubuitslag District 4 Nijverdal Tussenstand District: Tussenstand District 4A Nijverdal Finale open klasse: Finale open klasse Tussenstand clubs: